Foto Sudan del Sud L’univers de les tribus ancestrals

Sudan del Sud
L’univers
de les tribus ancestrals

Sudan del Sud
L’univers
de les tribus ancestrals

La República de Sudan del Sud (no confondre amb el sud de Sudan) és el país sobirà més jove del món en aconseguir la seva independència del veí del nord el 2011, després d'una duríssima i llarga guerra. El que ha vingut després no està essent un camí de roses i per això Sudan del Sud continua buscant el seu destí.

El país compta en el seu territori amb més de 60 tribus que encara conserven modes de vida i tradicions mil·lenàries que poc o res han canviat en el temps, a causa de les creences animistes dels seus grups ètnics i, en part, al propi aïllament exterior provocat per dècades passades de conflicte.

Aquest és un viatge de gran impacte, tant des d'un prisma visual com, sens dubte, en el més íntim de les nostres emocions. Els costums i ritus que presenciarem en cadascun dels poblats que visitarem no ens deixaran indiferents: els campaments fumejants dels seminòmades Mundari a la vora del Nil Blanc, les pells escarificades i els llavis perforats dels pastors Toposa o Larim, el regne dels Lotuko, els Lopit…

Punts d'interès

• La bulliciosa Juba i els seus mercats africans, a la vora del Nil Blanc • Terekeka, l'univers dels Mundari • L'espectacle dels pastors seminòmades cada matí en els seus campaments • L'univers de les vaques Wakusi • Kapoeta, terra de les tribus Toposes • Pells escarificades i llavis perforats en poblats remots • Muntanyes Boya, territori dels pastors Larim • Muntanyes Latif, llar dels Lotuko • Illeu, poblat tradicional regit per un rei-sacerdot • Poblats Lopit, ètnia emparentada amb els Lotuko però també amb els masai • Torit, en els confins sursudanesos.

Itinerari

Vol a Juba –Terekeka –Kapoeta –Poblats Toposes –Kimatong –Muntanyes Boya –Muntanyes  Latif –Illeu –Lopit –Torit –Juba.

Aspectes pràctics

Ruta molt intensa i completa enfocada a la visita d’algunes de les ètnies més representatives de Sudan del Sud. Transport en vehicles 4x4 per a tot el recorregut. Vol domèstic en avioneta de Juba a Kapoeta. 

Allotjament en hotel tipus turista a Juba i Kapoeta (4 nits en total) i sis nits d'acampada. Règim de pensió completa durant tot l'itinerari, excepte a les estades a Juba. Ruta dura per l'estat de les pistes i l'escassa infraestructura. Recorrerem el país sobirà més jove del món i de marcat caràcter tribal i rural. Estan inclosos els permisos i entrades a tots els poblats de l'itinerari. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d'anada i tornada a Juba.
  - Vol domèstic Juba- Kapoeta.
  - Visat d'entrada a Sudan del Sud.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport terrestre en vehicle tot terreny durant tot el recorregut 
  - Allotjament amb esmorzar en hotel de categoria turista, amb bany privat, a Juba i Kapoeta (4 nits).
  - Acampada en la resta del recorregut (6 nits), en règim de pensió completa.
  - Pensió completa, cuiner i tot el material de cuina i acampada (excepte sac de dormir) durant tot el recorregut excepte per a les nits de Juba.
  - Permisos de viatge i de visita per a cada poblat de l'itinerari.
  - Assegurança d'assistència en viatge.
  - Propines (veure la nota al full de condicions).
  - Guia local de parla anglesa.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l'apartat “Inclou”.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.

Durada : 12-13 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 7 nov.

Sortides: BCN, BIO i MAD.

Nota : Les sortides des de Bilbao i Barcelona tenen un dia més de durada pel fet que al retorn passen nit a Istanbul.

Preu : 3.940 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Sudan del Sud
L’univers de les tribus ancestrals
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO