Foto Regne de Mustang Nepal

Regne de Mustang
Nepal

Regne de Mustang
Nepal

A la part nord-occidental del Nepal es troba un petit territori que, tot i que pertany políticament al Nepal, viu de cara al Tibet i d'esquenes al seu propi país. És l'antic regne de Mustang, un lloc àrid i dur on el budisme i la cultura tibetana es conserven, en paraules del mateix Dalai Lama, en un estat més pur que en el mateix Tibet.

La dura gent que viu aquí ha tret la vida endavant conreant petites parcel·les de terra i mercadejant amb la sal. Aquí no veurem les grans muntanyes a les quals el Nepal ens té acostumats, però sí un territori abrupte i remot enmig de l'Himàlaia, habitat per gent budista i que per la llarga prohibició d'entrada a occidentals ha preservat intacta la seva cultura. Encara que la recent pista que han construït per a accedir a la regió amenaça de canviar tot això en poc temps.

Punts d'interès

Katmandú i la seva vall: les estupes de Swayambunath i Bodinath, Patán i Bakhtapur, l'animació de Thamel, Pashupatinath...• Pokhara, a la vora del llac Pewa • El Congost de Kali Gandaki, una de les valls més profundes del món • Kagbeni, porta d'entrada al Mustang • El temple sagrat de Muktinath • Chunsi, cova a la qual pelegrinen els devots budistes • El monestir Ghar Gompa, un dels més antics • Lo Mantang, capital del regne i els seus voltants • “Edifici” troglodític de Jhong • Mustang, un rosari de pobles i llogarets en un entorn d'incomparable bellesa. 

Itinerari

Vol a Katmandú –Pokhara –Tatopani –Ghasa –Lete –Kagbeni –Muktinath –Lupra –Kagbeni –Chusang –Chele –Ghyaker –Shyangmoche –Ghami –Chungsi –Lo Mantang –Gharphu –Nimphu –Kora La –Yara –Tsarang –Marpha –Pokhara –Katmandú. 

Aspectes pràctics

Des de Katmandú ens dirigirem a Pokhara per carretera i, des d'allà, en vehicles 4x4 visitarem la vall de Kali Gandaky fins arribar a Kagbeni, porta d'entrada de la regió de Mustang. Durant la nostra estada, tant a la regió de Kali Gandaky com del Mustang, ens allotjarem en petits hotels i lodges que hi ha a les petites poblacions per on passarem. Estarem en pensió completa des del dia 5è al 13è de viatge.

L'alçada mitjana a la que es troba el Mustang és elevada i per això realitzarem suaus caminades a mesura que ens anem apropant a Lo-Mantang (la capital del Mustang) per millorar la nostra aclimatació, però també per treure-li més suc a aquest apartat racó del Nepal. El retorn des de Pokhara a Katmandú el farem en un vol domèstic. Guia de Banoa. 

Inclou

 • INCLOU:
  - Vol regular d'anada i tornada a Katmandú.
  - Vol domèstic Pokhara- Katmandú.
  - Visat d'entrada al Nepal.
  - Trasllats aeroport–hotel–aeroport.
  - Transport en vehicles 4x4 privats durant 11 dies, des de Katmandú fins a Lo- Mantang i tornada a Pokhara (4 viatgers per vehicle).
  - Allotjament en hotel tipus turista, habitació doble amb bany privat i esmorzar, a Katmandú i Pokhara.
  - Allotjament en lodges senzills durant l'estada a Kali Gangaki i al Mustang (veure apartat allotjament).
  - Pensió completa des del dia 5è al 13è de viatge, (excepte les begudes).
  - Permís especial d'entrada a la regió de Mustang.
  - Permís d'entrada al P.N. de l’Annapurna.
  - Propines* (veure nota al full de condicions).
  - Guia local de parla anglesa.
  - Assegurança de viatge.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats i begudes no indicades a l'apartat “inclou”.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 16 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 29 set. / 14 oct.

Sortides: BCN i MAD.

Preu : 3.980 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Regne de Mustang
Nepal
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO