Foto Papua Nova Guinea Pel riu Sepik al mar de Bismarck

Papua Nova Guinea
Pel riu Sepik
al mar de Bismarck

Papua Nova Guinea
Pel riu Sepik
al mar de Bismarck

El riu Sepik, amb més de 1.000 km, és el riu més llarg del país. Per als seus habitants representa l’“ànima” de Papua Nova Guinea. A la riba viuen els talladors de màscares amb més reputació del país, autèntics guardians de la seva cultura i tradicions.

Amb una llera zigzaguejant, el riu creua una regió selvàtica oblidada en el temps fins ben entrat el segle XX, i avui dia continua sent una de les àrees menys cartografiades i explorades del Planeta, en un país amb una sorprenent diversitat lingüística i cultural, amb més de 800 llengües i una població que amb prou feines arriba als vuit milions de persones.

A Papua es poden fer molts i variats viatges, amb la qual cosa es fa difícil escollir. La nostra proposta passa per navegar el curs del Gran Riu i visitar la seva extensa diversitat ètnica i cultural. Durant 8 dies de tranquil·la navegació viatjarem des de les terres profundes de l’interior de Papua fins a la seva desembocadura en el mític mar de Bismarck, una costa de gran activitat volcànica, esquitxada d’un gran nombre d’illes i una atractiva barrera de corall. Una oportunitat única per als amants d’aquests “altres viatges”.

Itinerari

Vol a Singapur–Por Moresby–Wewak–Illa de Kairiru–Pagwi–Swagap–Yesan Mayo–Tangujamb–Ambuti–Yamok–Palimbre–Kanganaman–Aibom–Llac Chambri–Kamanimbit–Tambanum–Kambaramba–Bogia–Illa de Manang–Madang–Illa de Kranket–Madang–Port Moresby.

Aspectes pràctics

Altra vegada hem d’insistir en aquesta frase que per a nosaltres és molt important prendre-la seriosament i interioritzar-ne el significat: ateses les poques infraestructures del país, en aquesta ruta caldrà tenir una actitud positiva i pacient durant tot el recorregut.

Aquest viatge consta de dues parts ben diferenciades: la primera i la més important és la visita del riu Sepik i la segona, la costa del Pacífic.

En la primera part, des de la zona alta del riu Sepik, hi navegarem durant 8 dies fins a la seva desembocadura en el Mar de Bismarck. Les hores de navegació giraran entre les 3 i les 6 h cada dia.

Navegarem en piragües construïdes amb troncs buidats, motor foraborda i seients amb respatller.

Cada dia visitarem una gran quantitat de llogarrets i farem nit en allotjaments locals molt bàsics o fins i tot en cases locals. En aquests llogarrets podrem assistir a un total d’unes 4 actuacions folclòriques o “sing sing”.

Tan bon punt arribem a la costa, els allotjaments milloraran i el transport serà per carretera. Visitarem un parell d’illes en les quals podrem fer snorkel per gaudir de la riquesa marina de les seves aigües.

El mes de maig és un bon mes per visitar aquesta regió, ja que hi plou poc, malgrat que el clima tropical fa que el viatge sigui més dur.

Inclou

 • - Vol regular d’anada a i tornada des de Port Moresby (via Singapur).
  - Dos vols domèstics: Port Moresby- Wewak i Madang- Port Moresby.
  - Visat d’entrada a Papua.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Piragües a motor durant els 8 dies de navegació pel riu Sepik.
  - Llanxes a motor per als trasllats a les illes de Kairiru, Manang i Kranket.
  - Allotjament en hotels de categoria turista amb esmorzar inclòs a Singapur, Port Moresby, Wewak, Ambuti i Madang (8 nits en total).
  - Allotjament en hotel senzill, amb esmorzar inclòs, a Bogia (2 nits).
  - Allotjament en cases locals i albergs molt bàsics durant la navegació pel riu Sepik (7 nits en pensió completa).
  - Organització de 4 “sing sing” o festivals folklòrics privats.
  - Entrades als diferents llogarrets en el recorregut pel riu Sepik.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions). 
  - Guia local durant la navegació pel riu.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l’apartat “Inclou”.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 20 dies

Grup: 6 a 14 persones + guia

Dates: del 2 al 21 de maig.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 5.790 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Papua Nova Guinea
Pel riu Sepik al mar de Bismarck
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO