Foto Nord del Pakistan Entre el riu Indus i el Karakòrum

Nord del Pakistan
Entre el riu Indus
i el Karakòrum

Nord del Pakistan
Entre el riu Indus
i el Karakòrum

Al nord del Pakistan ens trobarem amb dues sorpreses inesperades: d’una banda, un paisatge natural impressionant i, de l’altre, una gran riquesa ètnica i cultural.

Recorrerem la zona més escarpada de Pakistan, la situada entre les grans serralades del Karakorum i l’Hindu Kush, a prop de les fronteres de la Xina i l’Afganistan; una àrea inscrita en un marc de rius desproporcionats, glaceres i muntanyes. Així mateix, creuarem zones habitades per panjabis, baltis, hunzes, kafirs i patans.

En aquesta ruta no trobarem grans ciutats o monuments, ja que en gran part transcorre per zones rurals i muntanyoses, habitades per diferents ètnies, on la naturalesa mostra la seva expressió més salvatge. Farem algunes caminades per veure de més a prop algunes glaceres o poblacions de muntanya.

Punts d'interès

• Les gorges del riu Indus • El Nanga Parbat • Les planes de Deosaí • Skardú, capital del Baltistan • Machulu, vida rural al Karakorum • Carretera del Karakorum, lluita contra la naturalesa • Gilgit, nus cultural i comercial • Karimabad • La glacera d’Hopar • Passu • La glacera Batura • L’espectacular pista que uneix Gilgit amb Chitral • El pas de Shandur • La vall de Chitral, a peu de l’Hindu Kush • La vall de Kalash, poble animista a l’Hindu Kush • Takht-i-Bahi i Taxila vestigis del budisme.

Itinerari

Vol a Islamabad –Chilàs –Fairy Meadows –Deosai –Skardú –Hapulu –Machulu –Gilgit –Hunza –Karimabad –Glacera Hopar –Passu –Sost –Glacera Batura –Gilgit –Gupis-Phander –Mastuj –Pas de Shandur –Chitral –Kafir Kalash –Bumburet –Rumbur –Swat –Taxila –Islamabad.

Aspectes pràctics

Aquest és un viatge protagonitzat fonamentalment per la naturalesa i això fa que hi hagi un grau molt elevat d’imprevistos. Ens mourem per indrets en què l’orografia pren dimensions descomunals i on la paciència és decisiva si sorgeixen imprevistos. Emprarem minibusos i vehicles 4x4 privats durant tot el recorregut. L’allotjament emprat serà en hotels correctes en gran part dels indrets, però alguns allotjaments seran bàsics i rústics, ja que no hi ha gaires opcions per escollir.

En definitiva, un viatge sorprenent, molt visual i variat, no estrictament per a muntanyencs, però sí per a amants de les grans muntanyes, els paisatges i la naturalesa.

Farem algunes caminades per gaudir millor de tot el que ens envolta. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d’anada a i tornada des d’Islamabad.
  - Visat d’entrada al Pakistan.
  - Trasllat aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport privat en minibusos i vehicles tot- terreny durant tot el recorregut.
  - Allotjament en hotel de categoria turista amb esmorzar inclòs a Islamabad, Skardú, Karimabad, Gilgit, Passu, Chitral, Bumburet i Mingora.
  - Allotjament en hotel senzill  amb esmorzar inclòs a Chilás, Fairy Meadows, Astore, la vall d’Khapulu, Gupis i Mastuj.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guies locals.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats en l’apartat “Inclou”.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 23 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 6 jul. / 3 ag. / 7 set.

Sortides: BCN, BIO i MAD.

Preu : 2.860 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Nord del Pakistan
Entre el riu Indus i el Karakòrum
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO