Foto Nord de Xile i l'illa de Pasqua De l’altiplà a la Polinèsia xilena

Nord de Xile i l'illa de Pasqua
De l’altiplà
a la Polinèsia xilena

Nord de Xile i l'illa de Pasqua
De l’altiplà
a la Polinèsia xilena

Cap país presenta una forma geogràfica tan curiosa com Xile: estreta i molt allargada. Dins de l'amplitud de latituds que abasta, trobem una geografia extremadament variada, bella i plena de contrastos. Algunes de les seves regions són famoses i el seu accés a l'època adequada és relativament fàcil; altres, al contrari, lluny de qualsevol indret i sense ser zona de pas cap a cap altre part, amaguen aquests detalls que converteixen el viatge en sentiment.

Aquest és el cas del nord xilè i de la llunyana illa de Pasqua. Llocs remots que no posen fàcil la seva visita, però que fascinen a qui té l'oportunitat d'arribar-hi. Viatjarem des del desert d’Atacama i de l'altiplà d’Arica i els seus parcs nacionals del volcà Isluga, P.N. Lauca i reserva Las Vicuñas, amb els seus espais infinits i cels impol·luts, a l'illa dels “homes-ocell”, Rapa Nui, situada enmig de l'oceà Pacífic, a la Polinèsia. Curiós lloc on els espectaculars moais són testimonis muts de la seva misteriosa cultura. Igual que les mòmies de la Vall de Azapa ho són de la cultura Chinchorro.

Viatjarem amb calma, sense pressa i amb temps per gaudir de la natura, dels volcans, salars, llacunes, llames, vicunyes… i també de l'oceà Pacífic i de la seva cultura. Aridesa i aigua, guèisers i termes, volcans i gels, coves, petròglifs, mòmies i estatuària en un viatge contradictori i estrany; un viatge per a l'ànima en dos dels racons màgics del planeta.

Punts d'interès

• Santiago de Xile, la capital de Neruda • San Pedro de Atacama, a les portes del desert més àrid del món • Valle de la Luna • Llacunes de l’altiplà • Toconao, Lasana, Caspana,  Chiu Chiu i altres pobles de l’altiplà • Salar de Atacama i salar de Surire • Guèisers del Tatio i aguas calientes •Les salnitreres d’Iquique • Geòglifs Gegant d’Atacama • Parc Nacional Volcà Isluga • Reserva Nacional Las Vicuñas i la seva fauna andina • P.N. Lauca • Termes de Jurasi • Cactus i paisatges desèrtics costaners d’Arica • Les mòmies de la cultura Chinchorro • Rapa Nui: terra de moais • Volcans i platges a l’Illa de Pasqua • La cultura polinèsia del Xile més remot.

Itinerari

Vol a Santiago de Xile –Calama –San Pedro de Atacama –Calama –Iquique –Colchane –Putre –Arica –Santiago de Xile –Illa de Pasqua –Santiago de Xile.

Aspectes pràctics

Utilitzarem un minibús privat durant els itineraris a l'altiplà del nord xilè i a l’Illa de Pasqua, i un autobús públic Calama-Iquique. Prendrem quatre vols domèstics: Santiago-Calama, Arica-Santiago i Santiago-Pasqua-Santiago. Allotjament en hotels tipus turista. A la primera part del viatge viatgem a l'altiplà xilè, on els recorreguts seran en altitud, entre 2.500 i 4.500 metres, i amb clima fred. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol internacional d'anada i tornada a Santiago de Xile.
  - 4 vols domèstics: Santiago de Xile- Calama, Arica- Santiago i Santiago- Illa de Pasqua- Santiago.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport amb autobús públic: Calama- Iquique.
  - Transport en minibús privat en les excursions a l’altiplà de San Pedro de Atacama i entre Iquique- Colchane- Putre- Arica, així com a las excursions a Illa de Pascua.
  - Entrades als espais naturals  especificats en l'itinerari durant els recorreguts per l'altiplà xilè.
  - Entrada al Parc Nacional Rapa Nui (Illa de Pasqua).
  - Allotjament en habitacions dobles amb bany privat en hotels, hostals i posades de categoria turista, amb l’esmorzar inclòs.
  - Pícnics els dies 4, 5, 6, 8, 9, 10 i 11 de viatge.
  - Assegurança d'assistència en viatge.
  - Guies locals en els recorreguts de l’altiplà del nord xilè i a l’Illa de Pasqua.
  - Propines (veure nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats, excepte els indicats a l'apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus, monuments i espais naturals no contemplats a l'itinerari.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 19 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 4 oct. / 1 nov.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Nota : Consulteu altres punts de sortida.

Preu : 4.880 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Nord de Xile i l'illa de Pasqua
De l’altiplà a la Polinèsia xilena
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO