Foto Moçambic De Maputo a Ilha de Moçambic, l’Índic més austral

Moçambic
De Maputo
a Ilha de Moçambic,
l’Índic més austral

Moçambic
De Maputo
a Ilha de Moçambic,
l’Índic més austral

Com diu l’escriptor moçambiquès Mia Couto: “L'atracció turística més gran del meu país és la de no tenir turisme, com a màquina instal·lada que digereix pobles i cultures. L'absència d’aquesta invasió dels caçadors del que és exòtic és, per mi, una de les fascinacions més grans dels llocs més exòtics d’aquesta terra”. 

Tornem a l'Índic profund amb aquesta ruta pel centre i sud d'un Moçambic de grans paisatges costaners, per gaudir dels gestos increïbles d'aquest oceà de bellesa inigualable. Un Índic de platges i corals, llogarets de pescadors i immensos cocotals, d'oceà brau i gent senzilla i en calma. Un viatge que comença i acaba a l'hospitalària i animada Maputo i que ens portarà, a través del parc nacional Gorongosa, fins a les muntanyes de Gurué. Rematarem la ruta en Ilha de Moçambic, la qual ens recordarà l'arribada de perses, àrabs i portuguesos a aquesta costa que ha servit de frontissa entre Àfrica i Àsia a la ruta de l'Índic.

Una ruta per una Àfrica desconeguda, potser una mica dura des del vessant humà, però agraïda de clima i fantàstica per viatjar d’una altra manera.

Punts d'interès

• Maputo, la capital més amable de l’Àfrica • Platja de Chizavane • Tofo, a la recerca del tauró balena, el peix més gran del món • Vilanculos, la porta de l’arxipèlag de Bazaruto •  Fauna salvatge al repoblat Parc Nacional Gorongosa • El bosc de Catapu • Llogarets i petits mercats de gent tranquil·la • Gurué: muntanyes, plantacions de te i cascada • Ilha de Moçambic, antiga colònia portuguesa i Patrimoni de la Humanitat • Pescadors makuas, l'ètnia del ball i la cançó • Índic solitari i en calma.

Itinerari

Vol a Maputo –Chizavane –Tofo –Vilanculos –P.N. Bazaruto –P.N. Gorongosa –Catapu Forest –Mucoba –Gurué –Ilha de Mozambique –Nampula –Maputo.

Aspectes pràctics

Ruta molt interessant des del punt de vista paisatgístic i humà i per la diferent fauna terrestre i també marina. Aquest és un viatge pel sud d'un altre país oblidat pel turisme, encara que amb unes certes infraestructures. Un Moçambic costaner, de platja, busseig i gent local, amb  l’afegit de l’interior muntanyenc de Gurué. Combinarem minibús privat i vehicles 4x4 per al game drive en el Parc Nacional Gorongosa amb un vol domèstic entre Nampula i Maputo. L'allotjament serà en hotels, bungalows, cabanes i pensions. Etapes llargues de conducció, inevitables per la llarga extensió del país. Juliol i agost són uns dels millors mesos de l'any per a visitar aquesta regió de l'hemisferi sud, sense pluges i amb temperatures agradables. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d'anada i tornada a Maputo.
  - Visat d'entrada a Moçambic.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport terrestre amb autobús privat durant tot el recorregut.
  - Vehicles 4x4 per a les visites al Parc Nacional Gorongosa.
  - Allotjament amb esmorzar en hotels tipus turista, bungalows, cabanes i pensions durant tot el recorregut.
  - Una nit en cabanyes amb bany privat o compartit en Catapu Forest.
  - Entrada al P.N. Gorongosa.
  - Assegurança d'assistència en viatge.
  - Propines (veure nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats, excepte els indicats a l’apartat “Inclou”. 
  - Entrades a parcs nacionals i reserves naturals no especificades.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 22 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 3 jul. / 31 jul.

Sortides: BCN, BIO i MAD.

Preu : 3.360 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Moçambic
De Maputo a Ilha de Moçambic, l’Índic més austral
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO