Foto Nord del Brasil 'Lindo demais e bonito pra caramba'

Nord del Brasil
'Lindo demais
e bonito pra caramba'

Nord del Brasil
'Lindo demais
e bonito pra caramba'

Brasil és un país enorme, amb més de vuit milions de quilòmetres quadrats, és un gegant en el Planeta i, a la vegada, un dels llocs amb més diversitat paisatgística i cultural del món.

Però les seves grans dimensions suposen dificultats a l’hora de viatjar. Hi ha molts indrets per visitar i les distàncies són enormes, de debò. Inevitablement, cal escollir i, per aquesta raó, ens centrarem en el nord-est del país, que comprèn els estats de Bahía, Ceará, Piauí i Maranhão. Realment, un altre Brasil.

Aquí visitarem diversos parcs nacionals, tant de l’interior, com de la costa, i no oblidarem algunes de les poblacions més boniques de la regió. Molts d’aquests llocs són poc coneguts fora de Brasil, però en tots hi trobarem grans i plaents sorpreses.

Comencem per Salvador de Bahía, un racó d’Àfrica a Amèrica, un viatge a la mescla racial i a la fusió cultural entre els qui van arribar i els qui ja hi eren. Habitat per bona gent i impregnat pel so d’una llengua bonica, la seva música i la seva dansa.

Continuarem visitant el P.N. Chapada Diamantina, recorrent els seus pics, cataractes i rius; i continuarem ruta per visitar el desconegut P.N. Serra da Capivara, que amb milers de pintures prehistòriques i formacions rocalloses extraordinàries (declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO) representa tota una joia de l’art rupestre.

Després de creuar l’altiplà brasiler, arribarem al litoral del nord-est on, lluny de les rutes clàssiques, s’hi amaguen joies com el P.N. Lençóis-Maranhenses, a prop de São Luiz. Aquí, centenars de quilòmetres de dunes besen l’Atlàntic, acompanyades per oasis de palmeres, rius amb manglars i algunes de les platges més boniques del Planeta. La navegació entre els braços del delta del Parnaíba ens mostrarà un món aquàtic sense parangó; i la ciutat d’Alcántara ens seduirà amb la seva atmosfera colonial, d’una altra època.

Punts d'interès

• Salvador de Bahía i el seu litoral • El P.N. Chapada Diamantina • El P.N. Serra da Capivara • El P.N. Lençóis-Maranhenses • Les ciutats colonials de São Luiz i Alcántara • El P.N. Delta del Parnaíba • Les platges, llacs i dunes de Jericoacoara • 

Itinerari

Vol a Salvador de Bahía –Lençois –P.N. Chapada Diamantina –Petrolina –São Raimundo Nonato –P.N. Serra da Capivara –Teresina –São Luiz –Alcántara –São Luiz –Barreirinhas –P.N. Lençóis Maranhenses –Tutóia –Parnaíba –Jericoacoara –Fortaleza.

Aspectes pràctics

Combinarem autobusos públics, furgonetes privades, així com vehicles 4x4 pels desplaçaments per terra. Vol de Teresina a São Luiz i barques privades en el P.N. Lençóis-Maranhenses i al Delta del Parnaíba. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d’anada a Salvador de Bahía i tornada des de Fortaleza.
  - Vol domèstic des de Teresina a São Luiz.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Allotjament en hotels i fondes de categoria turista, en habitacions dobles amb bany, en règim d’allotjament i esmorzar.
  - Tot el transport terrestre (consulteu l'apartat transport en el full de condicions).
  -  Entrades als  P.N. da Chapada Diamantina, Serra da Capivara i Lençóis- Maranhenses.  
  - Excursions al P.N. da Chapada Diamantina i al P.N. Serra da Capivara.
  - Vaixell privat en el P.N. Lençóis i en el Delta del Parnaíba.
  - Ferri d'anada i tornada a Alcántara.
  - Excursió en vaixell al riu San Francisco.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l'apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus, monuments i parcs nacionals, excepte els indicats.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 24 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 2 ag.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 4.450 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Nord del Brasil
'Lindo demais e bonito pra caramba'
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO