Foto Bolívia Terra de quítxues i aimares

Bolívia
Terra de quítxues
i aimares

Bolívia
Terra de quítxues
i aimares

Encara avui, Bolívia es presenta com una gran desconeguda que passa desapercebuda en el conjunt de Sud-amèrica.

Us proposem una ruta absolutament impressionant. Tenint com a punt de partida les missions jesuïtiques, continuarem cap a Sucre i Potosí (ambdues declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), per arribar a l’amagat altiplà. Recorrerem la serralada dels Andes de sud a nord, on una combinació de volcans majestuosos, salines enlluernadores, roques esculpides pel vent i molta desolació, fan d’aquesta regió un lloc gairebé sobrenatural. La travessa de la Reserva Nacional Eduardo Avaroa, la salina d'Uyuni, així com el Parc Nacional Sajama i les illes del llac Titicaca, ens oferiran una vasta visió dels llocs més excepcionals de la Bolívia natural.

Malgrat això, els darrers anys, visitar Bolívia no és quelcom fàcil. En moments de conflicte social, els talls de carretera dificulten, i fins i tot impedeixen de vegades, moure's per un país ja per si sol complicat per l'orografia i la manca d’infraestructures.

Punts d'interès

• Les missions jesuïtiques de Chiquitania • Sucre, magnífica ciutat colonial • La Casa de la Moneda i el Cerro Rico a Potosí • La Reserva Nacional Eduardo Avaroa • L’inigualable Salina d’Uyuni • El Parc Nacional Sajama • La Paz, talaia sobre els Andes • Titicaca i Tiwanaku, símbols d’una cultura.

Itinerari

Vol a Santa Cruz–Missions jesuïtiques–Sucre–Potosí–Tupiza–R.N. Eduardo Avaroa-Salina d’Uyuni–P.N. Sajama–Tiwanaku–Copacabana–Llac Titicaca–La Paz. 

Aspectes pràctics

Volem a Santa Cruz per visitar les missions jesuïtiques i, de pas, fer una aclimatació correcta. Realitzarem una travessa impressionant de set dies en vehicle 4x4 des de Tupiza fins a la Paz. Autobús privat la resta del recorregut. Vols domèstics Santa Cruz-Sucre i La Paz-Santa Cruz. Allotjament en hotels de classe turista en habitacions dobles, excepte dos nits en què utilitzarem albergs bàsics. Viatge molt intens per a un grup reduït i actiu. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d’anada i tornada a Santa Cruz.
  - Vols domèstics Santa Cruz- Sucre i La Paz- Santa Cruz.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Vehicles 4x4 des de Tupiza fins a La Paz.
  - Autobús privat durant la resta del recorregut.
  - Llanxes en el llac Titicaca.
  - Allotjament en hotels en habitacions dobles amb esmorzar inclòs, excepte dos nits en albergs bàsics
  i una nit en habitacions triples. 
  - Pensió completa durant els 7 dies de travessa de Tupiza a La Paz.
  - Entrades a la Reserva Nacional Eduardo Avaroa, i al P.N. Sajama.
  - Tour a una mina a Potosí. 
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l'apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus i monuments no especificats.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 24 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 4 ag. / 2 set. / 7 oct.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 3.850 € + taxes aèries*.

Suplement : ag. 300€

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Bolívia
Terra de quítxues i aimares
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO