Foto Yunnan i Laos La Ruta del te

Yunnan i Laos
La Ruta del te

Yunnan i Laos
La Ruta del te

La província xinesa de Yunnan i el nord de Laos fusionen dos pols de tradicions units pels seus bells paisatges i un colorit mosaic de minories ètniques que es van mantenir independents abrigades per les muralles muntanyenques.

La nostra ruta seguirà les rutes fluvials de 3 grans rius: el Yangtsé, el Roig i el Mekong, que des de temps immemorial han constituït les autopistes naturals per on han viatjat persones, mercaderies i coneixements en aquesta regió del sud-est asiàtic. Seguirem les passes d'una de les rutes caravaneres asiàtiques més famoses, la Chamagudao (L'antiga ruta del te i els cavalls), sota la prosperitat de la qual va succeir la història i herència de destacables regnes; a més d'un colorit tapís tribal, veurem també plasmada la seva influència cultural en els diversos estils arquitectònics dels seus habitatges, palauets, estupes, temples i monestirs de diferents creençes entre connotacions de l'hinduisme, budisme, taoisme, xamanisme, animisme, culte als ancestres o als Benzhu.

Depassant altituds que superaran els 3.300 m. a l'altiplà tibetà del Yunnan i sota els cims nevats de fins a 5.600 m. a les muntanyes del Drac de Jade, aquest recorregut transcorrerà en descens travessant gorges, vorejant llacs, creuant plantacions de te, fent senderisme per imponents arrossars, navegant amb barcassa, coneixent una de les ciutats més suggerents del sud-est asiàtic, Luang Prabang, i finalment vagarejant per la carismàtica capital de Laos, Vientiane, fascinant barreja de colonialisme francès, tradició i, sense presses, modernitat.

Punts d'interès

Kunming, la ciutat de l'eterna primavera • El bosc de pedra de Shilin • L'alta muntanya i la cultura tibetana a Zhongdian, avui rebatejada Shangrilá • Les gorges dels Salts del Tigre a l'alt curs del riu Yangtsé • Lijiang i Shigu, domini de l'ètnia naxi • Els històrics enclavaments comercials de les caravanes de la ruta del te i els cavalls: Shaxi i Weishan • Dali, capital de l'ètnia bai, a la vora del llac Erhai • Weishan i la torre Gongchang, capital del regne Nanzhao • Les terrasses d'arrossars de Yuanyang, Patrimoni de la Humanitat • Caminada per la jungla al poblat Chom Ong Kang • Muang Khua, minories ètniques a la vora del riu Nam Ou • L'antiga ciutat de Luang Prabang, declarada Patrimoni de la Humanitat • Vientiane i els seus temples i edificis colonials.

Itinerari

Kunming –Shilin –Zhongdian (Shangrilà) –Lijiang –Shaxi –Dali –Weishan –Jianshui –Yuanyang –Jinghong –Ganlanba –Boten-Muang Xay/Chom Ong Kang –Muang Khua –Muang Ngoy –Luang Prabang –Vientiane –Vuelo a Kunming.

Aspectes pràctics

Ruta activa que ens permetrà recórrer una regió de xina i de Laos menys desenvolupades, rurals i ètniques. Diàriament es duen a terme visites que, a causa del seu emplaçament, comporten caminades, escales (especialment en temples i àrees de significat religiós) i altres recorreguts a peu.

Utilitzarem diversos mitjans de transport. Realitzarem dos vols domèstics i un internacional, un viatge amb tren d'alta velocitat, diversos trasllats i recorreguts en barques i disposarem de diferents minibusos o furgonetes privades amb aire condicionat per als trajectes per terra.

Els allotjaments són variats, de nivells i categories molt diferents entre si. Fora des zones de minories ètniques utilitzarem hotels categoria turista alhora que hostals senzills.

És important tenir en compte qu’en alguns punts de la zona de minories ètniques alguns allotjaments són molt bàsics. Caldrà tenir paciència i saber relativitzar els inconvenients que sorgeixin. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d'anada i tornada a Kunming, via Pequín.
  - Vol internacional de Vientiane- Kunming.
  - Vol domèstic Kunming- Shangrila.
  - Visats d'entrada a la Xina i a Laos.
  - Trasllats entre aeroports, estació de tren, hotel.
  - Autobús o minibús privat amb a/c durant tot el recorregut.
  - Tren d'alta velocitat (classe turista): Luang Prabang- Vientiane.
  - Barques de motor des de Muang Khua a Nong Khiaw.
  - Visita amb barca privada a Pak Ou.
  - Allotjament i esmorzar en hotels tipus turista, en habitacions dobles amb bany, a Kunming, Xangrila, Lijiang, Shaxi, Dali, Jianshui, Jinghong, Muang Xay, Luang Prabang i Vientiane (15 nits).
  - Allotjament i esmorzar en hotels senzills, en habitacions dobles amb bany, a Weishan, Yuanyang, Ganlanba, Muang Khua i Muang Noy (7 nits).
  - Allotjament molt bàsic a casa comunal a Chom Ong Kang, en règim de mitja pensió (esmorzar i sopar), 1 nit.* (veure nota al full de condicions).
  - Assegurança d'assistència en viatge.
  - Guia local de parla anglesa a Laos.
  - Propines* (veure nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l'apartat “Inclou”.
  - Taxes aèries.
  - Entrades a monuments i museus.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.

Durada : 26 dies

Grup: 8 a 16 persones + guía

Dates: 5 nov.

Sortides: MAD.

Preu : 3.790 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Yunnan i Laos
La Ruta del te
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO