Foto Caminant pel Gran Caucas Geòrgia

Caminant
pel Gran Caucas
Geòrgia

Caminant
pel Gran Caucas
Geòrgia

Desatès i salvatge, el Gran Caucas compta amb els cims més elevats d’Europa. El vessant nord, coronat per l’Elbrús o el Dykh-Tau, es troba en territori rus, el gran veí de Geòrgia que li ha comportat grans maldecaps. Però en el vessant sud es troba, potser, un dels cims més difícils de conquerir, el conegut com a la “núvia de la mort”, l’imponent Ushba, que, malgrat només tenir 4.710 m d’altura, és considerat un dels cims més tècnics i complicats de coronar. Nosaltres no hi pujarem, però sí que caminarem fins al pas de Guli, un dels punts més encimats des d’on podrem observar les seves arestes feréstegues.

Amb una extensió de gairebé 1.100 km, el Gran Caucas cobreix de nord-oest a sud-est una part del territori que s’encima entre la mar Negra i la mar Càspia. Aquesta franja de terra està impregnada de pobles i costums ancestrals.

Glaceres, neus perpètues, valls profundes i frondoses, prats alpins verdosos i torres de defensa medievals es barregen amb les aromes de la preuada cuina georgiana, sempre regada amb un bon saperavi. 

Itinerari

Vol a Batumi –Mazeri –Mestia –Zhabeixi –Adixi –Uixguli –Tskaltubo –Kazbegi –Roixka –Xatili –Tbilissi.

Aspectes pràctics

Primer caminarem 7 dies per la regió d’Svaneti i durant 3 dies més per la regió de Kazbegi i Khevsureti, les zones més boniques i representatives de la part georgiana del Caucas.

Inclou

 • - Vol regular d'anada a Batumi i tornada des de Tbilissi.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport en minibús privat durant tot el recorregut.
  - Furgonetes 4x4 a Svaneti, Kazbegi i Khevsureti.
  - Allotjament i esmorzar en hotels tipus turista, habitacions dobles amb bany a Batumi, Tskaltubo, Stepantsminda i Tbilissi.
  -  Allotjament amb esmorzar en hotel senzill o guesthouse a Mèstia.
  - Allotjament amb esmorzar i sopar en albergs senzills i cases particulars des del dia 3er al dia 16è del recorregut
  -  Pícnics dels dies 4rt, 5è, 7è, 8è, 9è, 10è, 13è, 14è, 15è i 16è del recorregut.
  - Assegurança de viatge.
  - Propines (vegeu la nota en el full de condicions).
  - Guia local.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no indicats a l’apartat "Inclou".
  - Entrades a monuments, espais naturals i museus.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades en el full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l’apartat “Inclou”.

Durada : 19 dies

Dies de trek: 10

Nivell de trek: 1

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 10 ag.

Sortides: MAD i BCN.

Nota : Consulteu les possibles sortides i tornades des de Bilbao.

Preu : 2.690 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Caminant pel Gran Caucas
Geòrgia
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO