Viatges a Europa / Viatges a Sèrbia Fora de temporada 2024
Foto Sèrbia i Bòsnia-Hercegovina A ambdues ribes del pont balcànic

Sèrbia
i Bòsnia-Hercegovina
A ambdues ribes
del pont balcànic

Sèrbia
i Bòsnia-Hercegovina
A ambdues ribes
del pont balcànic

Els rius Danubi, Drina i Sava han marcat les fronteres naturals i geopolítiques al bell cor dels Balcans. I rius, però de tinta, s’han escrit sobre els anys més convulsos d’aquesta heterogènia regió, pont històric entre Orient i Occident en aquest racó europeu. Sèrbia i Bòsnia-Hercegovina són dues peces bàsiques d’aquest trencaclosques canviant: tracis, romans, eslaus i otomans van encetar el camí a un ric llegat patrimonial que es manté encara viu malgrat les guerres i conquestes. Mentrestant, la naturalesa, sempre sàvia, segueix el seu curs i ens ofereix els racons més sorprenents i desconeguts en aquest viatge que fa de pont entre diferents realitats.

Punts d'interès

• Belgrad, capital de Sèrbia a la riba del Danubi • Novi Sad i els monestirs ortodoxos del Parc Nacional Fruška Gora • La multiètnica Subotica, Art Nouveau a l’antiga ciutat dels Habsburg • La fortalesa de Golubac i el P.N. Đjerdap • Les ruïnes romanes de Félix Romuliana, Patrimoni de la Humanitat • Niš, una de les ciutats més antigues dels Balcans • La ruta dels monestirs: Studenica, Stari Ras, Sopoćani... Patrimoni de la Humanitat a les rodalies de Novi Pazar • Navegació per la gorja d’Uvac, Reserva Natural • Zlatibor i els seus variats atractius • P.N. de Tara, passejades i naturalesa • Parc natural Mokra Gora • El mític tren Sargan 8 • Višegrad, un pont sobre el riu Drina • Mostar, cor medieval i islàmic de Bòsnia • Sarajevo, l’antiga Jerusalem de Europa.

Itinerari

Vol a Belgrad – Novi Sad – Subotica – Golubac – Gamzigrad – Niš – Novi Pazar – Reserva natural d’Uvac – Zlatibor – P.N. Tara – Višegrad – Mostar – Sarajevo

Aspectes pràctics

Ruta cultural i de contacte amb la naturalesa pel cor de l’antiga Iugoslàvia, que combina Sèrbia amb la veïna Bòsnia i Hercegovina. A més de conèixer les principals ciutats, visitarem Patrimonis de la Humanitat de la UNESCO i gaudirem de bonics espais naturals. Transport en autobús privat durant tot el recorregut. Allotjament en hotels de categoria turista. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d’anada a Belgrad i tornada des de Sarajevo.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport terrestre en minibús privat durant tot el recorregut.
  - Entrades als parcs nacionals i reserves naturals especificats a l’itinerari.
  - Allotjament amb esmorzar en hotel de categoria turista durant tot el recorregut.
  - Navegació a la Reserva natural de la gorja d’Uvac i accés a la Cova de Gel.
  - Bitllet per al tren turístic Sargan 8.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Guia local.
  - Propines *(vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no indicats a l’apartat “Inclou”. 
  - Entrades a museus i monuments.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l’apartat “Inclou”.

Durada : 14 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: del 15 al 28 de juny.

Sortides: Madrid, Barcelona i Bilbao.

Preu : 1.920 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Sèrbia i Bòsnia-Hercegovina
A ambdues ribes del pont balcànic
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO