Foto Kirguizistan-Uzbekistan Des del Tian Shan a Samarcanda (Ressons de la Ruta de la Seda)

Kirguizistan-Uzbekistan
Des del Tian Shan a Samarcanda
(Ressons de la Ruta de la Seda)

Kirguizistan-Uzbekistan
Des del Tian Shan a Samarcanda
(Ressons de la Ruta de la Seda)

La Ruta de la Seda va ser, durant centenars d'anys de tràfec de caravanes, la principal via de contacte entre Europa i Àsia, quan les llargues distàncies i les zones inhòspites convertien el viatge en una autèntica epopeia. Aquesta ruta comercial i cultural travessava els antics khanats i terres nòmades dels diferents països que avui dia formen Àsia Central. En aquest cor geogràfic bateguen amb força Kirguizistan i Uzbekistan, dos països que combinen en un mateix viatge naturalesa, vida nòmada, basars i història.

Kirguizistan és sinònim de naturalesa i grans espais oberts, valls, llacs alpins i sobretot muntanyes. Viatjarem des de les serralades del Tian Shan, definides com “les muntanyes celestials” a la literatura xinesa, fins a Samarcanda.

Si Kirguizistan està beneït per uns paisatges que conviden a caminar, la seva veïna Uzbekistan brilla amb un ric patrimoni islàmic i arquitectònic: exquisides madrases i mausoleus, mesquites de somni amb magnífics minarets... tot un llegat, amb els seus personatges històrics, que ens fa recordar a l'Índia dels mogols.

Punts d'interès

• Bishkek, record soviètic • Torre Burana, Patrimoni de la Humanitat • Llac Issyk Kol, el segon llac alpí més gran del planeta • Formacions rocoses de Jety Oguz• Alty Arashan, paisatges del Tian Shan • Paisatges alpins a Jyrgalan • Petròglifs a Cholpon Ata • Kilemche, vida nòmada • Llac Son Kul, més vida nòmada • Osh, antiga ciutat de la ruta de la seda • Llac Tulpar, als peus del Pic Lenin, cor del Pamir • Margilan, el bressol dels cucs de seda a la vall de Fergana • Kokand, capital de l'antic khanat • Khiva: basars, madrasses i muralles de la Ruta de la Seda • La plaça del Labi-hauz • La fortalesa de Bukhara • El minaret Kalon • La mesquita de Bibi Khanum i el mausoleu de Guri Emir • L'observatori d'Ulugbek i el majestuós Registán a la mítica Samarcanda. 

Itinerari

Vol a Bishkek –Tamga –Fairy Gorge –Barscoon –Jety Oguz –Karakol –Altyn Arashan -Jyrgalan –Cholpon Ata –Llac Issyk Kul –Kilenche –Llac Song Kol –Kazarman –Uzgen –Osh –Tulpar Kol –Camp base Pico Lenin –Osh –Margilan –Kokan –Tashkent –Urgench –Khiva –Bukhara –Samarcanda.

Aspectes pràctics

Aquest és un viatge que té dues parts ben diferenciades, protagonitzat per la naturalesa a la seva part kirguís i pel gran patrimoni històric i cultural d'Uzbekistan. Utilitzarem uns confortables minibusos durant gairebé tot el recorregut i vehicles 4x4 per a accedir a la regió del Pic Lenin. L'allotjament utilitzat serà en hotels correctes en la majoria dels llocs, correctes iurtes kirguises d'ocupació quàdruple (6 nits) i una única nit en un allotjament bàsic a Kazarman. Estarem en règim de pensió completa durant tot el recorregut a Kirguizistan.

En la primera part del viatge es realitzaran algunes excursions a peu per gaudir millor de tot el que ens envolta. Guia de Banoa.  

Inclou

 • - Vol regular d'anada a Bishkek i tornada des de Samarcanda.
  - Vol domèstic Taixkent- Urgench.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport privat en minibusos i vehicles tot terreny durant tot el recorregut.
  - Camió tot terreny per a la visita d'Altyn Arashan.
  - Embarcació privada per la navegació panoràmica al llac Issy kul.
  - Allotjament en hotel categoria turista, en habitació doble en les següents ciutats de Kirguizistan: Bishkek, Karakol, Kochkor i Osh (7 nits).
  - Allotjament en iurta quàdruple a Tamga, Kelinche, Song Kol i Tulpar lake (6 nits).
  - Allotjament en hotel senzill a Jyrgalan (2 nits).
  - Allotjament bàsic en cases particulars a Kazarman (1 nit).
  - Allotjament en hotels categoria turista, en habitació doble a Uzbekistan, en règim d'allotjament i esmorzar.
  - Pensió completa des de l'esmorzar del dia 3º fins a l'esmorzar del dia 15º de viatge.
  - Entrades a parcs naturals i recintes arqueològics a Kirguizistan.
  - Entrades als principals monuments d'Uzbekistan.
  - Assegurança d'assistència en viatge.
  - Propines* (veure nota en el full de condicions). 
  - Guies locals.
  - Guia de Banoa. 

No inclou

 • - Àpats no especificats a l’apartat “Inclou”. 
  - Taxes aèries.
  - Propines o qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 24 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 2 set.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 3.475 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Kirguizistan-Uzbekistan
Des del Tian Shan a Samarcanda (Ressons de la Ruta de la Seda)
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO