Foto Etiòpia Terra i cel

Etiòpia
Terra i cel

Etiòpia
Terra i cel

Mantenim l’opció de fer un viatge de llarga durada a les terres de l’antiga Abissínia: un programa dissenyat per tal de conèixer Etiòpia de la manera més profunda possible.
    Les dues primeres setmanes visitarem el sud i l’est en vehicles 4x4: una zona d’alt interès natural i etnològic en què ens acostarem als paratges on una vegada es va originar la nostra espècie. Recorrerem el Rift Valley i coneixerem les ètnies de la vall del riu Omo, per ascendir després als cims de les muntanyes Bale. Des d'aquí, resseguint les valls que separen les Bale i la serralada Ahmar, arribarem a la ciutat prohibida de Harar.
    Al nord, recorrerem en minibús l’altiplà etíop per endinsar-nos en un dels paisatges més majestuosos del continent africà, amb els seus cims de més de 4.000 m retallant-se contra el cel blau. Al nostre pas trobarem acolorits i sorollosos mercats on les ètnies amhara, tigre, oromo i àfar fan els seus intercanvis. Ens aproparem d’aquesta manera a l’Abissínia històrica, que ja a l’edat mitjana era coneguda a Europa com “la terra del Preste Joan” i a una de les variants menys conegudes del cristianisme: l’església ortodoxa etíop.

Punts d'interès

• Les muntanyes Bale i la fauna de l’alta muntanya africana • Les formes de vida de les diferents ètnies omòtiques: hammer, kara, mursi, konso... • Lalibela, amb les seves impressionants esglésies monolítiques •Tiss Abey: les cascades del Nil blau • Les esglésies i monestirs ortodoxes del llac Tana • El mercat de Bati, punt de trobada de les ètnies del desert i de les terres altes • Gòndar, el Camelot africà • Harar, ciutat santa de l’islam etíop.

Itinerari

Vol a Addis Abeba –Arba Minch –Konso –Turmi –P.N. Omo –P.N. Mago –Jinka –Sodo –P.N. Muntanyes Bale –Sheik Hussein –Asebe Teferi –Harar –P.N. Awash –Kombolcha –Woldiya –Lalibela –Bahar Dar –Gondar –Addis Abeba.

Aspectes pràctics

Al sud, transport en vehicles 4x4; al nord trasllats en minibús. Allotjament en hotels de diferents categories, bungalous i una nit d'acampada en el sud. Pensió completa a la zona de l'Omo i a Sheik Hussein. Vol domèstic Gondar-Addis Abeba. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol internacional d'anada i tornada a Addis Abeba. 
  - Vol domèstic Gondar- Addis Abeba.
  - Visat d'entrada a l’Etiòpia.
  - Tots els trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport en vehicles 4x4 durant el recorregut pel sud, des del dia 2n fins al 12è. Màxim 4 viatgers per vehicle.
  - Transport en minibús privat durant la resta del recorregut. 
  - Barques als llacs Chamo i Tana. 
  - A Addis Abeba, Arba Minch, Sodo, Harar, Voldiya,Kombolcha, Lalibela, Bahar Dar i Gondar, allotjament en hotels de categoria turista, en cambres dobles amb bany i en règim d’allotjament i desdejuni (12 nits).
  - A Konso, Turmi, Jinka, Goba i Asebe Teferi, allotjament en hotels senzills però còmodes i nets, en cambres dobles amb bany i en règim d’allotjament i desdejuni (8 nits).
  - A Awash, allotjament en hotel senzill, còmode i net, en cambres triples o quàdruples a compartir, (1 nit).
  - Acampada a Sheik Hussein (1 nit), amb el material de càmping inclòs,(excepte sac de dormir).
  - Pensió completa des del dia 2n de viatge fins al dia 14è.
  - Assegurança de viatge. 
  - Propines* (veure nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa. 

No inclou

 • - Els àpats no especificats a l'apartat “Inclou”. 
  - Entrades a poblats, recintes de mercats, parcs nacionals, museus i monuments. 
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Taxes aèries.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.

Durada : 24 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 5 ag. / 30 set.

Sortides: BCN i MAD.

Nota : Consulteu les possibles sortides i tornades des de Bilbao.

Preu : 3.850 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Etiòpia
Terra i cel
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO