Foto Vietnam i Angkor Indoxina ahir i avui

Vietnam i Angkor
Indoxina ahir i avui

Vietnam i Angkor
Indoxina ahir i avui

Potser us sona a tòpic si assegurem que pocs indrets del planeta ens ofereixen l'originalitat de cultures i la varietat de persones i paisatges que trobem a la península d'Indoxina. Però segueix essent ben cert que una de les millors maneres d'assaborir els diversos ritmes del segle XXI asiàtic és, encara, saltar dels bigarrats carrers d'aquestes folles motolàndies que són les urbs del Vietnam als parcs nacionals i les àrees de muntanya, on es conserven encara les formes de vida tradicionals.

A mig camí entre l'àrea d'influència han i el Subcontinent indi, el Vietnam se'ns apareix com un gresol sorprenent, per la seva forta personalitat i per la riquesa de les tradicions d'on beu: des de les grans filosofies asiàtiques (hinduisme, budisme, taoisme) passant per un potent solatge propi (reflectit en el culte als ancestres i als herois nacionals), fins a les influències occidentals producte de l'ocupació francesa i les lluites anticolonialistes (cristianisme, marxisme). Amb la guerra de fa temps reclosa als museus i memorials, i amb l'esforç i l'esperit emprenedor que caracteritza el poble viet, el país s'ha endinsat des del 1990 en l'aventura del desenvolupament, i des del 2000 el seu índex de creixement econòmic ha estat entre els més alts al món.

Vietnam són platges, badies i pescadors; serralades amb cims de més de tres-mil metres on s'arrauleixen els poblets de fusta; extensos arrossars i muntanyes de boscos impenetrables; rius i deltes immensos esquitxats d'estols de barques de totes mides; però també ciutats de gran intensitat on copsar les contradiccions d'un model que estableix marcades desigualtats socials.

I per enllestir aquesta descoberta de l'est d'Indoxina, remuntarem el Mekong per arribar al centre arqueològic de la península: els temples d'Angkor.

Punts d'interès

• Una bella ciutat esquitxada de llacs: Hanoi • La màgia de la badia del Drac Descendent: Ha Long • Hoi An, antic port comercial del s. XVII • Els paisatges càrstics, les coves i els boscos del P.N. Phong Nha-Ke Bang • L’activitat dels carrers i dels mercats de Ho Chi Minh i Phnom Penh • El delta del Mekong i la navegació des de Chau Doc a Phnom Penh: la vida al riu i des del riu • Els llogarets, els mercats i els paisatges de les muntanyes Hoang Lien, llar de minories ètniques del nord-oest • Els mausoleus reials i la ciutat prohibida de Hue • L'immens complex d'Angkor: 1.000 Km2 d'arqueologia i arquitectura khmer entre boscos i camps de conreu

Itinerari

Vol a Hanoi –Lao Cai –Sa Pa –Hanoi –Ha Long –Hanoi –Dong Hoi –P.N. Phong Nha–Ke Bang –Hue –Hoi An –Ciutat Ho Chi Minh –Cai Be –Chau Doc –Phnom Penh –Siem Riep.

Aspectes pràctics

Combinarem diversos mitjans de transport: minibús, tren-llitera, un vol domèstic i diversos recorreguts en barca. Allotjament en hotels de tipus turista llevat de Ta Phin, on farem nit en una casa local condicionada. Trek lleuger a la zona de la zona de minories ètniques de Sa Pa per visitar poblats i gaudir del paisatge. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular, anada a Hanoi i retorn des de Bangkok.
  - Vol domèstic Da Nang- Ho Chi Minh.
  - Autobús privat a/c Siem Raep – Bangkok.
  - Visat d'entrada a Vietnam i a Cambodja.
  - Tren llitera Lao Cai–Hanoi i Hanoi- Dong Hoi.
  - Trasllats aeroport, moll o estació de tren- hotel- aeroport, moll o estació de tren.
  - Dos dies i una nit de recorreguts amb jonc a Ha Long.
  - Barca ràpida pel recorregut pel Mekong, des de Chau Doc a Phnom Penh.
  - Recorreguts amb barca al P.N. Phong Nha- Ke Bang, a Hue i al delta del Mekong (Cai Be).
  - Transport en minibús privat amb a/c durant la resta el recorregut.
  - Allotjament en hotels tipus turista, en habitacions dobles amb bany privat i desdejuni (18 nits).
  - A Ha Long, una nit a bord del vaixell, en cabines dobles o múltiples, en règim de pensió completa, des del dinar del dia 8è fins al dinar del dia 9è.
  - Dues nits amb tren llitera, en règim de només allotjament.
  -  A Ta Phin, allotjament en casa local de nivell molt bàsic, en habitacions múltiples i serveis comuns. Aquest allotjament inclou sopar i desdejuni (1 nit).
  - Assegurança d'assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions). 
  - Guies locals de parla anglesa durant tot el recorregut.
  - Guia local de parla castellana a Angkor.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Els àpats, excepte els indicats en l'apartat “inclou”.
  - Entrades a museus i monuments.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 25 dies

Grup: 8 a 16 persones + guía

Dates: 31 jul. / 4 set. / 2 oct. / 2 nov.

Sortides: BCN, BIO i MAD.

Preu : 3.660 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Vietnam i Angkor
Indoxina ahir i avui
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO