Foto Veneçuela “El Món perdut”

Veneçuela
“El Món perdut”

Veneçuela
“El Món perdut”

Viatjar per Veneçuela en els darrers anys no ha estat una tasca fàcil, però sempre hem pensat que l'esforç val la pena i creiem que ha arribat el moment de tornar-hi, perquè es tracta d'un país espectacular, amb una natura impressionant, encara que el turisme no hagi estat un sector important, ni especialment cuidat des de fa temps.

Veneçuela intenta sobreviure a una llarga crisi política, embargaments i a una eterna crisi d'hiperinflació. Enmig d'aquest context polític i econòmic tan complex, el país intenta reactivar-se a poc a poc.

Ara mateix no és fàcil moure's dins del país, les infraestructures en general estan força malmeses, no hi ha gaires vols interns i molts dels allotjaments i d’altres serveis turístics han tancat, per la qual cosa plantegem una ruta realista, tot i ser conscients que el país té altres llocs dignes de ser visitats que deixem de banda. Us proposem un recorregut per gaudir de la seva espectacular natura.

Començarem visitant el P.N. Henry Pittier, on passarem uns dies de relax gaudint de les seves platges paradisíaques. Continuarem cap al delta de l'Orinoco i finalment viatjarem al P.N. Canaima, que ens espera amb els seus màgics tepuyes, cabalosos rius i grandioses catarates, entre les quals destaca el “Salto Ángel”.

Punts d'interès

• P.N. Canaima, on navegarem entre els mil·lenaris tepuis • El Salto Ángel, que descobrirem després d’un dia de navegació • El delta de l'Orinoco i els seus habitants, els indis warao • Les plantacions de cacau, platges i rius al P.N. Henry Pittier 

Itinerari

Vol a Caracas –P.N. Henry Pittier –Puerto Ordaz –Delta de l'Orinoco –Puerto Ordaz –Canaima –Salto Ángel –Caracas.

Aspectes pràctics

Minibús privat durant tot el recorregut terrestre. Vols interiors: Caracas-Puerto Ordaz, Puerto Ordaz-Canaima i Canaima-Caracas. "Curiaras" al P.N. Canaima i llanxes a l'Orinoco. Ens allotjarem en hotels, posades y campaments turístics. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d'anada i tornada a Caracas.
  - Vols interiors Caracas- Puerto Ordaz, Puerto Ordaz- Canaima i Canaima- Caracas.
  - Trasllats entre aeroports i hotels.
  - Transport amb autobús privat.
  - Allotjament en hotels, posades i campaments turístics, en habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
  - Pensió completa durant gairebé tota la ruta (veure full de condicions).
  - A Canaima ens allotjarem tres nits en una posada i una altra nit més en un campament, dormint en hamaques, en pensió completa.
  - Entrada per visitar el P.N. Canaima.
  - A Canaima, excursions al Salto Ángel y al tepuy Kuravaina, amb transport en curiares, guies locals i material inclosos.
  - Al delta de l'Orinoco s’inclouen trasllats en barques, excursions i pensió completa.
  - Assegurança d’assistència de viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l’apartat “inclou”.
  - Entrades a museus i monuments.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.

Durada : 15 dies

Grup: 8 a 14 persones + guía

Dates: 3 ag./17 ag.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Nota : Consulteu altres punts de sortida.

Preu : 3.940 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Veneçuela
“El Món perdut”
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO