Foto Trek de Kanchenjunga Nepal

Trek de Kanchenjunga
Nepal

Trek de Kanchenjunga
Nepal

El Kanchenjunga és la tercera muntanya més alta del Planeta, un autèntic colòs, situada en un racó remot de l’oblidat Est nepalès, fronterer amb l’estat indi del Sikkim.

No tothom és capaç de caminar fins als peus d’aquesta gran muntanya. El Kanchenjunga es troba lluny, molt lluny de Katmandú, hi arriba poca gent, caminarem durant uns 15 dies i els allotjaments són MOLT BÀSICS. De cap manera hi trobarem les comoditats del trek de l’Annapurna o de l’Everest, però tampoc la massa de gent que hi camina. Aquest és un trek per als qui estimen la naturalesa, la muntanya i indrets remots “a l’antiga” on el més important és la muntanya, la gent que hi habita i l’entorn, i les comoditats passen a segon pla.

Caminarem per molts llogarets on sortir-se’n dia a dia és una tasca feixuga, però on encara molts ens rebran amb un somriure. Visitarem primer el campament base del vessant Nord i més endavant el del vessant Sud.

El trek que us presentem és preciós, a més de gaudir d’impressionants vistes de muntanya, visitarem un munt de llogarets pintorescs, però és un trek al qual cal arribar ben preparat físicament i mentalment.

Itinerari

Katmandú –Bhadrapur –Taplejung –Chiruwa –Sukhathum –Amjilosa –Gyabla –Ghunsa –Kambachen –Lhonak –Pangpema –Kambachen –Ghunsa –Sele La –Tseran –Ramche –Torangden –Kinsara –Ranipul –Tapethok –Taplejung –Bhadrapur –Katmandú.

Aspectes pràctics

Comencem el viatge a Katmandú des d’on podrem visitar tota la vall. Des d’aquí volarem fins a Bhadrapur i ja en vehicle farem un trasllat fins a Sekhathum, on començarem a caminar durant els 15 dies següents.

Durant el trek dormirem cada vespre en algun dels allotjaments rústics i bàsics de cada població i uns portejadors traslladaran el nostre equipatge personal. Els dies de trek gaudirem de pensió completa.
Un guia de Banoa ens acompanyarà durant tot el recorregut.

Inclou

 • - Vol regular d’anada a i tornada des de Katmandú.
  - Visat d’entrada al Nepal.
  - Trasllats aeroport–hotel–aeroport.
  - Vol domèstic Katmandú–Bhadrapur–Katmandú.
  - Transport en vehicle privat Bhadrapur–Taplejung–Bhadrapur.
  - Allotjament en hotel categoria turista, habitació doble amb bany privat i esmorzar a Katmandú.
  - Allotjament en hotel senzill a Ilam i Taplejung, esmorzar inclòs (3 nits).
  - Allotjament en lodges bàsics durant el trek, en pensió completa (15 dies).
  - Portadors per a l’equipatge personal.
  - Permís de trekking.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines (vegeu la nota en el full de condicions).
  - Guia local.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats y begudes no indicades a l’apartat "Inclou".
  - Taxes aèries. 
  - Propines no especificades en el full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l’apartat “Inclou”.

Durada : 25 dies

Dies de trek: 15

Nivell de trek: 3

Grup: 8 a 16 persones + guía

Dates: 2 nov.

Sortides: BCN, BIO i MAD.

Nota : El retorn a Madrid i Bilbao serà el dia posterior, amb nit a Istanbul.

Preu : 3.740 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Trek de Kanchenjunga
Nepal
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO