Foto Somalilàndia Viatge a la Terra de Punt

Pont de desembre
Somalilàndia
Viatge a la Terra de Punt

Somalilàndia
Viatge a la Terra de Punt

L'any 1493 aC. la cèlebre reina egípcia Hatseput preguntava als seus mariners per la Terra de Punt, desitjosa de repetir les reeixides expedicions faraòniques de mil·lennis enrere i "explorar i guiar la tropa per mar i terra per portar meravelles de la Terra de Déu i de les Coses: totes les bones fustes aromàtiques, munts de resina de mirra, encens, pintura d'ulls, banús, ivori pur, or...". Les últimes investigacions situen aquelles mítiques terres de llegenda a la Banya d'Àfrica i part d'elles, en l'actual Somalilàndia: un país no reconegut per la comunitat internacional que el 1991 va proclamar la independència respecte de Somàlia i que s'ha convertit en una illa d'estabilitat política i social envoltada d'un mar de caos. La presència de somalis nòmades i els seus ramats de camells, ovelles i cabres esquitxen la variada geografia d'aquesta antiga colònia britànica que encara basa la seva economia en l'exportació de bestiar.

Us proposem un viatge als millors racons d'aquest país naixent: des dels altiplans interiors als espectaculars massissos muntanyosos costaners; el contrapunt de planes semidesèrtiques amb el bosc de Daallo, els seus dragos i arbres d'encens o els corals de Raas Kanshiir; les espectaculars pintures rupestres de Laas Gel, Dhambalin i Dhagax Kouré... Sense oblidar els habitants de Somalilàndia, amb qui tractarem en les virolades socs de ciutats, en els mercats ramaders o entre els històrics edificis de l'antic port otomà de Berbera. 

Punts d'interès

• Hargeisa • Les pintures rupestres de Laas Gel, Dhambalin i Dhagax Kouré • Les multicolors socs i els mercats ramaders de Hargeisa i Burco • La reserva natural Daallo Forest • Les gorges de Gola Thaba Pass • Maydh, a la ruta de l'encens • El paisatge semidesèrtic i els massissos muntanyosos costaners • Les ruïnes islàmiques de Maduna • La vida nòmada somali • Berbera i els seus vestigis otomans • Submarinisme (snorkel) i fons coral·lins al cap Raas Kanshiir.

Itinerari

Vol a Hargeisa via Addis Abeba –Burco –Maduna –Erigavo –Daallo Forest –Maydh –Ceel Daraad –Berbera –Snorkel a Raas Kanshiir –Dhambalin* –Laas Gel* –Dhagax Kouré* –Hargeisa.
(*Pintures rupestres)

Aspectes pràctics

Visitarem un país que no coneix el turisme i els habitants del qual observen amb molta estranyesa i recel a qualsevol occidental. Cal complir rigorosament el codi de vestimenta del país. Ateses les reticències a la fotografia dels somalis, cal remarcar que aquesta no és una ruta per a qui centri el seu objectiu principal de viatge en la fotografia o el vídeo. Aquest és un viatge dur a causa mal estat d'algunes carreteres i pistes de sorra i pedra, tot i que viatjarem en bons vehicles tot-terreny privades. 

Inclou

 • - Vol internacional d'anada i tornada a Hargeisa, via Addis Abeba.
  - Visat d'entrada a Somalilàndia.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport privat en vehicles tot terreny durant tot el recorregut.
  - Set nits d'allotjament en hotels tipus turista, en règim d'allotjament i esmorzar.
  - Una nit d'allotjament en hotel bàsic amb banys comuns a Erigavo i una altra nit en guest house bàsic a Maydh, ambdues en règim d'allotjament i esmorzar.
  - Una nit d'acampada a Ceel Daraad, amb esmorzar i sopar inclosos.
  - Equip d'acampada (excepte sac de dormir).
  - Escolta armada del govern “SPU”, Unitat Especial de Protecció (vegeu l’apartat de Seguretat del full de condicions).
  - Entrades a les pintures rupestres de Dhambalin, les Geel i Dhagax Kouré, així com a les ruïnes islàmiques de Maduna.
  - Assegurança de viatge.
  - Guia local del Ministeri de Turisme de Somalilàndia.
  - Propines (veure nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Els àpats no especificades en l'apartat “Inclou”.
  - Les taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 13 dies

Grup: 6 a 11 persones + guia

Dates: 3 des.

Sortides: BCN i MAD.

Preu : 3.230 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Somalilàndia
Viatge a la Terra de Punt
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO