Foto Patagònia Primavera  a l’hemisferi sud

Patagònia
Primavera
a l’hemisferi sud

Patagònia
Primavera
a l’hemisferi sud

Arriba la primavera austral i és el moment adequat per apropar-nos al gran mite de la fi del món: la Patagònia. Us plantegem una ruta difícilment igualable quant a la durada, contingut i bellesa, on trobarem muntanyes, glaceres, boscos, rius, volcans i illes, tot desbordant d’una fauna molt variada... Tots junts, atapeïts entre el Pacífic i la Cordillera dels Andes i separats del continent antàrtic pel llegendari cap d’Hornos... Olor a sal i històries de mariners.

En aquesta època, tot just acabat el dur hivern austral, se’ns presenta la possibilitat de recórrer els seus camins boscosos, gaudir de la sorra de les seves illes o admirar les muntanyes més esveltes i belles: les Torres del Paine i el massís del Fitz Roy, orgulloses agulles de granit envoltades de glaceres.

Igual d'emocionant és apropar-se a l'extrem de la Terra, a Terra del Foc, per tal de navegar pel canal Beagle i tenir la sensació d'estar vertaderament a la fi del món. Des d'Ushuaia volarem a Trelew, per apropar-nos a visitar la Península Valdés, paradís de balenes i altres animals, com elefants marins, pingüins, etc. 
La cirereta del viatge serà Buenos Aires, on gaudirem amb l'enrenou i el ritme dels tangos de la ciutat.

Punts d'interès

• El llac Villarrica i el seu volcà de neus perpètues • Valdivia, gust xilè • El P.N. Huerquehue • La naturalesa i l’arquitectura colonial a l'illa de Chiloé • La regió de Magallanes • Les impressionants Torres del Paine, granit viu • El Parc Nacional de Los Glaciares • La glacera Perito Moreno • Ushuaia • El Canal Beagle • La impressionant fauna a Península Valdés • Buenos Aires, ciutat cosmopolita a la riba del Riu de la Plata.

Itinerari

Vol a Santiago de Xile –Pucón –P.N. Huerquehue –Puerto Varas –Illa de Chiloé –Puerto Montt –Punta Arenas –Puerto Natales –P.N. Torres del Paine –Calafate –P.N. de Los Glaciares –Ushuaia –Canal Beagle –Península Valdés –Buenos Aires.

Aspectes pràctics

Viatge als confins del món, on el clima pot condicionar les excursions. És imprescindible estar en bona forma física per gaudir del viatge i les caminades. Farem servir transport privat i, en alguns trajectes, el públic. Dos vols a Xile i tres a l’Argentina ens permeten guanyar temps per fer un gran viatge. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol internacional, anada a Santiago de Xile i tornada des de Buenos Aires.
  - Vols interiors Santiago de Xile- Temuco, Puerto Montt- Punta Arenas, El Calafate- Ushuaia, Ushuaia- Trelew i Trelew- Buenos Aires.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport amb autobús públic: Puerto Varas- Castro- Puerto Montt, Calafate- Chalten.
  - Transport privat: Temuco- Pucón, Pucón- Puerto Varas, Illa Quinchao i Cucao, Punta Arenas- Puerto Natales, en el Parc Nacional del Paine, Paine- Calafate, la visita a la Glacera Perito Moreno i Chalten- aeroport.
  - Entrada al Parc Nacional Huerquehue, Parc Nacional Chiloé, Parc Nacional Torres del Paine, al Parc Nacional Perito Moreno i al Parc Nacional Tierra de Fuego.
  - Navegació en el Canal Beagle.
  - Excursions i entrades a Península Valdés i el pingüinari de Punta Tombo.
  - Allotjament en habitacions dobles en hotels, hostals i fondes de categoria turista, amb l'esmorzar inclòs.
  - Assegurança de viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats, excepte els indicats a l’apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus i monuments. 
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 25 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 1 nov. / 6 nov. / 28 nov.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Nota : Consulteu altres punts de sortida.

Preu : 4.980 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Patagònia
Primavera a l’hemisferi sud
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO