Foto Mongòlia El país dels nòmades

Mongòlia
El país dels nòmades

Mongòlia
El país dels nòmades

Gengis Khan, el gran conquistador mongol, va unir les tribus nòmades i les va llançar al camí de la guerra i la conquista, i va crear un imperi que va arribar a les portes d’Europa, ocupant l’Àsia central, Pèrsia, l’Orient Mitjà, la Xina… i amenaçant l’antiga vall de l’Indus.

Sembla que abans d’aquesta data Mongòlia no hagués existit, i després de la seva mort, amb la partició de l’imperi, Mongòlia torna a desaparèixer i es converteix en un lloc aïllat i escassament conegut.

País de nòmades, sempre en continu moviment, buscant les millors pastures per als ramats o les valls menys fredes per passar-hi l’hivern.

Proposem una ruta que ens durà al desert del Gobi, al sud, per anar pujant cap a les estepes, boscos i zones volcàniques del centre fins a arribar, al nord, al gran llac Khövsgöl, envoltat d’un paisatge siberià.

Aquest és un viatge per als qui gaudeixen de la naturalesa verge i els grans espais en tota la seva esplendor; a Mongòlia pràcticament no hi ha ciutats.

Punts d'interès

• Ulan Bator, ciutat d’estil soviètic • Les formacions rocoses de Baga Gazariin Chuluu • Les ruïnes del monestir Ongii • Jaciments de dinosaures a Bayanzag • El desert del Gobi, grans dunes de sorra • Cavalcar a la vall d’Orhon • Aigües termals de Tsenher • Caminades a l’àrea volcànica de Khorgo • El llac Khövsgöl, el llac més profund de Mongòlia.

Itinerari

Vol a Ulan Bator –Baga Gazriin Chuluu–Ongii Khid –Bayanzag –Yoli An –Khongorin Els –Guchin Us –Ulaan Tsutgalan –Tsenkher – Terhiin –Jargalant –Toilogt –Mörön –Ulan Bator.

Aspectes pràctics

Vol domèstic de Mörön a Ulan Bator. Furgonetes 4x4 durant tot el recorregut. Allotjament en campaments en pensió completa, excepte a Ulan Bator, on utilitzarem un hotel tipus turista. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol d’anada a i tornada des d’Ulan Bator.
  - Vol interior Mörön- Ulan Bator.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport en furgonetes model Delica (amb tracció a les quatre rodes) privades i amb bona visibilitat durant tot el recorregut.
  - Allotjament en hotel tipus turista amb esmorzar inclòs a Ulan Bator.
  - Allotjament en campaments turístics en règim de pensió completa durant tota la travessia, excepte dues nits que passarem amb dues famílies nòmades.
  - Pensió completa des del desdejuni del dia 3r al desdejuni del dia 19è del viatge.
  - Entrades a parcs naturals i reserves.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l'apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus i monuments.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 21 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 10 jul. / 5 ag..

Sortides: BCN, BIO i MAD.

Nota : Les sortides i tornades des de Madrid i Bilbao tenen 2 dies més de durada, amb nit a Istambul tant a l’anada com a la tornada.

Preu : 3.840 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Mongòlia
El país dels nòmades
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO