Foto Mauritània De Oualata a Ouadane La gran travessa

Mauritània
De Oualata
a Ouadane
La gran travessa

Mauritània
De Oualata
a Ouadane
La gran travessa

Tradicional pas de les grans rutes de caravanes que comerciaven amb l’or, la sal i els esclaus, Mauritània encara ofereix la possibilitat de sentir-se nòmada a l’inici del segle XXI. Un país immens, complex socialment i complicat per la seva naturalesa, on el desert pràcticament ho ocupa tot i el dia a dia és una autèntica lluita contra els elements.

En aquest viatge plantegem fer una gran travessa per l’extens desert maurità. Des de Nouakchott viatjarem fins a la llunyana ciutat de Nema per, des d’aquí, introduir-nos en el desert a través de la regió del Tagant. Tot seguit creuarem el desert a través de les regions del Tagant i de l’Adrar. En aquesta exigent travessa visitarem quatre ciutats caravaneres històriques, fundades entre els s. XI i XII, actualment semicobertes per la sorra i classificades com a Patrimoni de la Humanitat: Oualata, Tichit, Chinguiti i Ouadane. Aquestes ciutats seran el fil conductor d’aquest viatge. Un viatge per als amants del desert i la història.

Punts d'interès

• Nouakchott, la ciutat dels vents • Carretera a Nema, la ruta de l’esperança • Oualata, arquitectura i història • La remota i perduda ciutat-oasi de Tichit • El Tagant, la màgia de la travessa pel desert • El gran palmerar de Tidjikja • Chinguiti, la setena ciutat santa de l’Islam • Biblioteca de Chinguiti • La ciutat caravanera d’Ouadane • El cràter de Guelb er Richat • L’oasi de Terjit.

Itinerari

Vol a Nouakchott – Aleg – Kiffa – Ayoun el Atrous – Timbedra – Nema – Oualata – Tagouraret – Tichit – Leckcheb – Tidjika – Rachid – Travessa del Tagant – Adrar – Chinguiti – Ouadane – Guelb er Richat – Terjit – Nouakchott

Aspectes pràctics

Vol regular a Nouakchott. Vehicles tot terreny per a tot el recorregut. Allotjament en hotel a Nouakchott, alberg a Nema, Chinguiti, Oudane i Terjit i la resta del recorregut en acampada (8 nits). Des de Nouakchott fins a Nema viatjarem sobre els 1.100 km d’asfalt de l’anomenada “Route de l’Espoir”. A partir d’aquí gran part del viatge transcorre per sorra i pistes en mal estat. Ateses les característiques del país i de la ruta, serà imprescindible una actitud oberta i positiva davant dels possibles imprevistos que puguin sorgir.

Inclou

 • - Vol regular d’anada a i tornada des de Nouakchott.
  - Visat d’entrada a Mauritània.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Vehicles 4x4 durant tot el recorregut (3 persones per vehicle).
  - Allotjament en hotel de categoria turista a Nouakchott en règim d’allotjament i esmorzar.
  - Allotjament en hotel bàsic a Nema  en règim d’allotjament i esmorzar, (1nit).
  - Tres nits d’allotjament en alberg bàsic en règim de pensió completa a Chinguiti  Ouadane i Terjit.
  - 8 nits d’acampada en règim de pensió completa. S’hi inclou cuiner, tot el material de cuina i d’acampada (excepte sac de dormir).
  - Tenda individual per a l'acampada.
  - Entrades als jaciments arqueològics inclosos a l’itinerari.
  - Permisos de viatge.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de con- dicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l’apartat “Inclou”.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 15 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 16 nov.

Sortides: BCN i MAD.

Preu : 2.650 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Mauritània
De Oualata a Ouadane La gran travessa
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO