Foto Líban Mosaic de l’Orient Mitjà

Líban
Mosaic de l’Orient Mitjà

Líban
Mosaic de l’Orient Mitjà

Malgrat les seves petites dimensions, el Líban sorprèn per la seva gran riquesa cultural i natural, on diferents religions, cultures i llengües es barregen entre les seves muntanyes acinglerades, costes populoses i valls fèrtils. Des del temps dels fenicis quan les ciutats de la costa van prosperar gràcies al comerç, el Líban ha estat sotmès a tota mena d’influències i invasions que han originat el gran calidoscopi cultural amb què compta actualment.

En aquest viatge recorrerem el país mitjançant algunes caminades per reserves naturals on abunden els boscos de cedres mil·lenaris, explorarem antics vestigis fenicis, romans, omèies, dels creuats o mamelucs, entre els quals destaca la gegant Baalbek, tastarem la rica gastronomia i passejarem per ciutats carregades d’història on conviuen musulmans sunnites, xiïtes, cristians maronites, drusos o armenis; però també podrem veure les cicatrius de les recents i traumàtiques guerres que han devastat el país a finals del segle XX. Sense cap mena de dubte, un viatge variat que agradarà tant als amants de la cultura com els de la naturalesa.

Punts d'interès

• La moderna i luxosa Beirut • Les antigues ciutats fenícies de Tir i Sidó • Mleeta, terra d’Hesbol·là • Els paisatges muntanyosos del Chouf • L’antic i luxós palau de Beit ed dine • Els plàcids paisatges de la vall de la Bekaa • Les espectaculars runes romanes de Baalbek • Els cedres centenaris de Tannourine • Els antics monestirs maronites de la vall de Qadisha • L’arquitectura mameluca de Trípoli.

Itinerari

Vol a Beirut –Sidó –Tir –Mleeta –Jezzine –Masser el Chouf –Beit ed Dine –Baalbek –Anjar –Tannourine –Bsharre –Vall de Qadisha –Trípoli –Biblos –Beirut.

Aspectes pràctics

Vol a Beirut. Allotjament en hotels de categoria turista. Transport en minibús privat durant tot el recorregut. Ruta circular en la qual visitarem les principals ciutats i jaciments arqueològics del país i farem algunes caminades per el P.N. del Chouf, Tannourine i la vall de Qadisha. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d’anada a i tornada des de Beirut.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport en minibús privat durant tot el recorregut.
  - Allotjament en hotels de categoria turista amb habitacions dobles, bany privat i esmorzar.
  - Allotjament en un monestir a la vall de Qadisha en habitacions dobles en règim de mitja pensió (esmorzar i sopar).
  - Entrades a Parcs Nacionals i Reserves Naturals.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats.
  - Entrades a monuments i museus.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”. 

Durada : 13 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 1 oct. / 15 oct.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 1.960 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Líban
Mosaic de l’Orient Mitjà
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO