Foto Sud-àfrica, Lesotho i Eswatini Contrastos del continent negre

Sud-àfrica,
Lesotho
i Eswatini
Contrastos
del continent negre

Sud-àfrica,
Lesotho
i Eswatini
Contrastos
del continent negre

Anomenar Sud-àfrica encara recorda els anys durs de racisme organitzat: l’apartheid, i juntament a aquest és difícil no evocar la figura carismàtica de Nelson Mandela i la seva lluita pels drets civils. 

Però la Sud-àfrica d’avui és un país ple de contrastos; una nació com l’arc de Sant Martí, de naturalesa espectacular que descobrirem en un viatge intens i amable. Completarem el panorama amb la visita als regnes de Lesotho i Eswatini (el nou nom oficial de l'antiga Swazilàndia).

Dels afortunadament antics records a Johannesburg i Soweto, passarem a l’espectacle natural del congost de Blyde River, el tercer engorjat més llarg del món, o el salt d’aigua de Tugela, el segon més alt del Planeta en les impressionants muntanyes Drakensberg. El ben conegut Parc Nacional Kruger ens presenta els anomenats "cinc grans" (lleó, leopard, elefant, búfal i rinoceront), i li dedicarem dos dies complets de viatge per apropar-nos a la fauna en vehicles tot-terreny oberts. A la costa ens esperen balenes, pingüins i l’impressionant tauró blanc; sempre a prop del mític cap de Bona Esperança. Conclourem el viatge a Ciutat del Cap, l’antiga "taverna dels Set Mars", ubicada en un dels paratges més espectaculars del món i avui convertida en referència mundial de la modernitat i el disseny.

Punts d'interès

• La cosmopolita i bonica Ciutat del Cap • La història de l’apartheid a Soweto i Robben Island • Blyde River Canyon • Els “grans” de la fauna en el P.N. Kruger, en camió i tot-terreny obert • El regne de Eswatini i la seva fauna a Mlilwane • Salt d’aigua de Tugela i muntanyes Drakensberg • El regne de Lesotho, els seus pastors i pintures rupestres a Malealea • Reserva natural Karoo i la Vall de la Desolació • Tsitsikama, un parc nacional coster • Cap Agulhas, el punt més meridional de l’Àfrica • Vinyes i paisatges a la Grande Route • Trobades amb balenes i el tauró blanc • El cap de Bona Esperança.

Itinerari

Vol a Johannesburg –Graskop –Blyde River Canyon –Phalaborwa –P.N. Kruger –Eswatini –Santuari natural de Mlilwane –Muntanyes Drakensberg –Lesotho –Malealea –Graaf Reinet –Vall de la Desolació –P.N. Tsitsikama –Garden Route –Mossel Bay –Cap Agulhas –Hermanus –Stellenbosch –Cap de Bona Esperança –Ciutat del Cap.

Aspectes pràctics

Ruta molt intensa i completa des de tots els punts de vista: paisatge, fauna i cultures en el país més desenvolupat de l’Àfrica. Visitarem un bon nombre de parcs nacionals, amb un nivell de confort més que acceptable, on realitzarem unes quantes caminades per gaudir de la naturalesa arran de terra. Viatjarem en minibús amb remolc, i en la seva majoria ens allotjarem en hotels i lodges. En el P.N. Kruger farem dos game drive de jornada sencera en tot-terreny obert. Guia de Banoa. 

Inclou

 • - Vol regular d’anada a Johannesburg i tornada des de Ciutat del Cap.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport terrestre en minibús amb remolc durant tot el recorregut.
  - Dos game drive de jornada sencera, en vehicle tot- terreny obert, en el P.N. Kruger.
  - Entrades als parcs nacionals i reserves naturals especificats en l’itinerari.
  - 18 nits d’allotjament amb esmorzar en hotels i lodges de classe turista.
  - Dos nits en bungalous bàsics amb banys privats al P.N. Kruger, amb l’esmorzar inclòs.
  - Pícnics inclosos des del dia 3 al 18, i també els sopars dels dies 14 i 16.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats, llevat dels indicats a l’apartat “Inclou”. 
  - Entrades a parcs nacionals i reserves naturals no especificats a l’itinerari.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 23 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 2 ag. / 6 set. / 4 oct.

Sortides: BCN, BIO i MAD.

Preu : 3.880 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Sud-àfrica, Lesotho i Eswatini
Contrastos del continent negre
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO