Foto Les Galápagos Per mar i a peu a les

Les Galápagos
Per mar i a peu
a les
"Illes Encantades"

Les Galápagos
Per mar i a peu
a les
"Illes Encantades"

 

“Illes Encantades”, “Arxiu de la Terra”, “Joia de l’Evolució” o “Arca de Noè en el Pacífic” són algunes de les denominacions que han rebut les illes Galápagos durant anys. Totes parlen de la singularitat natural de l’Arxipèlag de Colón, nom oficial del conjunt de 13 grans illes volcàniques, sis illes menors i més d’un centenar de roques i illots distribuïts al voltant de la línia de l’equador terrestre, a mil quilòmetres de la costa més propera: la de l’Equador, país al qual pertanyen. Formades a partir de l’activitat volcànica en el fons marí, les seves cales, grutes, muntanyes i volcans els han trepitjat des de baleners fins a conqueridors, pirates, científics i mariners de tots els mars i procedència. El visitant més il·lustre va ser Charles Darwin, el científic que, després de conèixer aquestes illes i la seva fauna singular, va elaborar la teoria de l’evolució de les espècies.

Prenent com a campament base tres illes, on dormirem en confortables hotels, proposem un recorregut intens i agradable que combina desplaçaments marítims en llanxa ràpida d’illa en illa, amb caminades interessants per alguns dels racons més significatius i d’altres no tan habituals: illa San Cristóbal, illa Santa Cruz, illa Bartolomé, illes Seymour i Bachas, illa Isabela, illa de Las Tintoreras. Tortugues gegants de les Galápagos, iguanes, lleons de mar, pingüins, taurons, flamencs i un reguitzell d’aus. Platges, llacunes, bosc i muntanya, canals de lava i fumaroles, cràters i volcans, com ara l’ascensió als de El Junco, Sierra Negra i Chico. També visitarem petits llogarets i els seus habitants, l’estació científica Darwin i fins i tot un antic centre penitenciari.

Punts d'interès

• Illes Galápagos, “Patrimoni de la Humanitat” • Fauna endèmica única en el món • Tortugues gegants a l’illa San Cristóbal • Illa Bartolomé, icona de les Galápagos • Colònia de lleons de mar de Puerto Baquerizo Moreno • Immersió lleugera i banys amb pingüins i taurons • Llacuna de Las Tijeretas • Illa Santa Cruz, capital turística de les Galápagos • Puerto Ayora, els seus habitants i racons naturals admirables • Estació científica Charles Darwin • Ranxos Primicias i Gemelos • Aus, paisatges i vida marina a l'illa Seymour i Bachas • llla Isabela, història i naturalesa • Volcans Sierra Negra i Chico • Puerto Villamil i el seu antic presidi • Immersió lleugera i fauna a la illa de Las Tintoreras, el tauró de les Galápagos • Activitat volcànica: fumaroles, rius de lava i cràters • Quito, capital de l’Equador • Barris colonials i mercats de Quito. 

Itinerari

Vol a Quito –Quito colonial en la Meitat del Món –Illa San Cristóbal –Puerto Baquerizo Moreno –Llacuna de Las Tijeretas i La Galapaguera –Illa Santa Cruz –Puerto Ayora –Los Gemelos i ranxo Las Primicias –Isla Bartolomé –Isla Seymour i Bachas –Estació Charles Darwin –Illa Isabela –Puerto Villamil –Llacuna de Los Flamencos –Volcans Sierra Negra i Chico –Illa de Las Tintoreras –Illa Santa Cruz –Baltra –Quito.

Aspectes pràctics

Vol a Quito i continuació fins a Galápagos. Aquest recorregut s’allunya dels creuers habituals de les illes, per tant dormirem en hotels en les illes San Cristóbal, Santa Cruz i Isabela. Des d’aquests punts farem excursions a peu en alguns casos per gaudir més de la naturalesa, i en llanxes ràpides en altres, per conèixer alguns dels llocs de visita obligada, i d’altres menys coneguts, però igualment interessants. Ens acompanyarà un guia naturalista durant tot el recorregut, a més del guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d’anada i tornada a Quito.
  - Vols interiors Quito- San Cristóbal i Baltra- Quito.
  - Trasllats aeroport o port- hotel- aeroport.
  - Transport marítim en llanxa ràpida pública entre les illes San Cristóbal, Santa Cruz i Isabela.
  - Transport terrestre per a les diferents activitats a les illes. 
  - Entrades al Parc Nacional Galápagos.
  - Targeta de turista per a l’entrada a Galápagos.
  - Impost municipal d’entrada a l´illa Santa Cruz i  l’illa Isabela.
  - Allotjament amb esmorzar durant tot el recorregut en hotels de classe turista.
  - Pícnic els dies 6, 7 i 10.
  - Equip d’immersió lleugera.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia naturalista local a les Galápagos.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats excepte els indicats. 
  - Taxes aèries.
  - Taxes d’aeroport.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 14 dies

Grup: 8 a 15 persones + guia

Dates: 1 oct. / 15 oct.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 3.675 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Les Galápagos
Per mar i a peu a les "Illes Encantades"
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO