Foto Ladakh i Caixmir Pobles i paisatges de l'Himàlaia “a través de la vall del Zanskar”

Ladakh i Caixmir
Pobles i paisatges
de l'Himàlaia
“a través
de la vall del Zanskar”

Ladakh i Caixmir
Pobles i paisatges
de l'Himàlaia
“a través
de la vall del Zanskar”

Doneu un cop d’ull al mapa de l’Índia i fixeu-vos en l’extrem nord: hi reconeixereu una mena de península que, a manca de mar, es troba engolida per l’Himàlaia. 

En aquesta regió muntanyosa, hi trobem el Caixmir i Ladakh. Una zona on es fonen el budisme, l’hinduisme i l’islam al peu de la gran serralada. Començarem el viatge visitant Amritsar i el conegut temple daurat, lloc sagrat per als sikhs.

A mesura que avancem cap al nord, el paisatge es transforma en àrid, sec, aspre... però amb un aire net: ens trobem a Ladakh. Aquesta regió conserva la puresa de les antigues creences budistes i de fet, com a mostra, en la regió predominen els grans monestirs. La construcció d'una nova pista ens permet travessar la Vall de Zanskar, una remota regió dins de Ladakh que aporta un component de gran interès al viatge, però de GRAN DURESA al seu torn.

 Després de Ladakh, viatjarem cap a l’oest, amb destí a Caixmir. Un port de muntanya de gairebé 4.000 m d’altura fa de frontera natural entre aquests dos mons. El contrast és brutal: del paisatge àrid i sec, als boscos verds i els llacs de Srinagar. No és gens d’estranyar que els emperadors mogols situessin aquí els seus palaus d’estiu.

Aquest és un viatge de gran riquesa paisatgística i cultural. No hi trobarem les comoditats que hi ha en altres llocs de l’Índia i, per descomptat, costarà creure que ens trobem en aquest país.

Punts d'interès

• Amritsar i el seu temple daurat • Dharamshala, residència del Dalai Lama • Manali i els seus boscos verds • Rohtang La, frontera de dos mons • Els llacs Tsokar i Tsomoriri, de bellesa remota i austera • Leh, monestirs i basars a l’Himàlaia • Alchi i els seus frescos • El monestir de Lamayuru • La remota Vall del Zanskar, amb els seus pobles i monestirs • L'espectacular ubicació del monestir de Phuktal • Sonamarg, el Caixmir verd • El llac Dal i els seus hotels flotants • Srinagar, jardins mogols i llacs.

Itinerari

Vol a Delhi –Amritsar –Dharamshala –Manali –Rohtang La –Keylong –Baralacha La –Llac Tsokar –Llac Tsomoriri –Leh –Khardung La –Lamayuru –Vall de Zanskar –Karsha –Padum –Phuktal –Padum –Kargil –Sonamarg –Llac Dal –Srinagar –Delhi.

Aspectes pràctics

Viatge força dur, ja que gran part del recorregut passa per carreteres en mal estat o pistes de muntanya, que en alguns casos es troben a gran altura, fins i tot per sobre dels 4.000 m, un factor que cal tenir molt en compte. 
Algunes jornades de vehicle seran molt llargues.

Els allotjaments són variats. 
Utilitzarem des d'hotels confortables a albergs senzills, fins a alguns bàsics. En Srinagar ens allotjarem en els coneguts i confortables hotels flotants.

Aquest no és, per descomptat, el típic viatge a l’Índia del “luxe asiàtic”. És un recorregut gratificant i variat per a qui li agradin els paisatges de muntanya i la vida en els pobles, malgrat les incomoditats que de vegades hi trobarem; es tracta d’un petit peatge per viatjar a llocs remots. Quant al clima, aquesta és la millor època per conèixer aquesta part de l’Himàlaia; el monsó ja no l’afecta, el clima és sec i els cels són blaus, en general. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol internacional d’anada i tornada a Delhi.
  - Vol domèstic Srinagar- Delhi.
  - Visat d’entrada en l’Índia.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Tren Delhi–Amritsar, amb aire condicionat.
  - Transport en vehicles privats des d’Amritsar fins a Srinagar.
  - Allotjament en hotels classe turista, habitació doble amb bany i esmorzar inclòs a Delhi, Amritsar, Dharamsala, Manali,Jispa, Leh, Lamayuru,Padum i Kargil. 
  - Allotjament i esmorzar en campaments fixos básics a Tsokar i Tsomoriri.
  - Allotjament i mitja pensió en hotel flotant a Srinagar.
  - Permisos de viatge.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats en l’apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus i monuments no especificats.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”. 

Durada : 23 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 2 jul. / 2 ag. / 2 set.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 3.280 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Ladakh i Caixmir
Pobles i paisatges de l'Himàlaia “a través de la vall del Zanskar”
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO