Foto Kenya Del llac Turkana a l'oceà Índic

Kenya
Del llac Turkana a l'oceà Índic

Kenya
Del llac Turkana a l'oceà Índic

La imatge de Kenya normalment s’associa als safaris per observar animals. Malgrat això, aquesta vegada us volem proposar un viatge intens a la Kenya tribal i de grans paisatges del llac Turkana. Conclourem la ruta en un secret de domini públic: l'illa de Lamu, a l'oceà Índic.

Sense renunciar a visitar el seu millor parc, la Reserva de Masai Mara, escenari per excel·lència de la vida salvatge africana, seguirem la vall del Rift, on els llacs Bogoria i Baringo ens sorprenen amb els seus guèisers, els flamencs i la varietat d’aus. Des d’aquí, viatjarem a la Kenya desconeguda lluny de qualsevol ruta turística convencional. El destí és el llac Turkana, un mar de jade envoltat de cons volcànics i amb els marges habitats per algunes de les tribus més aïllades del Planeta: turkanes, gabbres, rendilles o els darrers emolos. Gent ruda i bella alhora, adaptada a un medi inhòspit, que segueix aferrada a cultures i costums ancestrals. Els deserts de Chalbi i Kasuit, uns paisatges canviants de sorra, planures, oasis i ètnies aïllades, ens portaran a la verda Marsabit, cruïlla de camins i cultures. Tornarem a Nairobi pel país dels samburu. Des de Nairobi volarem al paradís amagat de l'illa de Lamu: cultura suahili en estat pur a la vora de l'oceà Índic. Dies de passejades entre el seu laberint de carrers àrabs i reminiscències passades i navegacions plaents en dhow.

Punts d'interès

• Reserva del Masai Mara • El llac Turkana, volcans i tribus • Els emolos, la darrera ètnia del llac • Loyangalani, paisatges i gent • Desert del Chalbi, l’oasi dels gabbres • Turkanes, samburus, rendiles, ètnies nilòtiques • El Parc Nacional de Hell’s Gate, a peu entre animals i gorges • Llacs Bogoria i Baringo, guèisers i flamencs • Maralal, muntanyes i gent • Marsabit, cruïlla de camins • País samburu • Illa de Lamu, cultura suahili en estat pur • Navegació en dhow entre platges i capvespres de l’Índic.

Itinerari

Vol a Nairobi –Masai Mara –P.N. de Hell’s Gate –Naivasha –Llac Bogoria –Llac Baringo –Maralal –South Horr –Loiyangalani –Llac Turkana –Elgarde–Deserts del Chalbi i Kaisut –Marsabit –Nairobi –Illa de Lamu –Nairobi.

Aspectes pràctics

Ruta molt intensa i completa quant a paisatge, fauna, cultures i ètnies. Transport en furgoneta amb sostre abatible a Masai Mara. Camió adaptat 4x4 per a la resta del recorregut. Vol d'anada i tornada de Nairobi a Lamu. Bons hotels a Nairobi, Loiyangalani i Lamu. En la resta del recorregut, allotjament en tendes fixes, bandas i hotels bàsics en règim de pensió completa. Ruta dura per l’estat de les pistes i la poca infraestructura. No en va volem arribar a un dels punts més aïllats del planeta: el llac Turkana. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d’anada i tornada a Nairobi.
  - Vol Nairobi- Illa de Lamu- Nairobi.
  - Visat d’entrada a Kenya.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport terrestre en furgoneta privada amb sostre abatible per la visita de Masai Mara.
  - Transport en camió condicionat per al recorregut des de Narok (4rt dia) fins al llac Turkana i tornada a Nairobi.
  - Entrades als parcs nacionals i reserves naturals especificats en l’itinerari.
  - Allotjament en hotels de categoria turista, en habitacions dobles amb bany privat i esmorzar inclós, a Nairobi i Lamu (5 nits).
  - Allotjament en lodges a Naivasha i Loiyangalani (3 nits), en habitacions dobles amb bany privat en règim de pensió completa. 
  - Allotjament en tendes fixes a Masai Mara (2 nits) amb bany privat i en règim de pensió completa.
  - Allotjament en guesthouse bàsic en habitacions dobles amb bany privat a Llac Baringo, Maralal i Marsabit (3 nits), en règim de pensió completa. 
  - Allotjament en pensió bàsic en habitacions dobles amb bany compartit a South Horr i Elgarde (2 nits), en règim de pensió completa. 
  - Pensió completa, cuiner i tot el material de cuina des del dia 2 fins al dia 12 (excepte el darrer sopar d’ aquest dia).
  - Barques al llac Baringo per a observar aus, i barques en el llac Turkana per visitar l’illa dels emolos.
  - Barca per creuar de l’illa de Manda (aeroport de Lamu) a l’illa de Lamu.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l’apartat “Inclou”.
  - Entrades a poblats, museus y monuments.
  - Permisos de fotografia y vídeo
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 17 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 6 ag. / 6 set.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 3.680 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Kenya
Del llac Turkana a l'oceà Índic
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO