Foto Jordània Petra, Uadi Dana i el desert del Rum

Jordània
Petra, Uadi Dana
i el desert
del Rum

Jordània
Petra, Uadi Dana
i el desert
del Rum

Jordània és un país que, per la seva extensió, es pot recórrer en pocs dies. A aquest avantatge s’afegeix la seva proximitat, tant geogràfica com cultural. Una enorme riquesa arqueològica fruit d’un passat que va veure néixer l’agricultura, la vida urbana i les grans religions, es conjuga amb les muntanyes de l’antiga Palestina, on ens esperen llocs d’una bellesa sorprenent i insòlita, como és el cas de Petra, carregada també d´història. I amb els impressionants paisatges desèrtics del Rum i Uadi Dana. Un viatge que no ha de passar desapercebut a qui s’interessi per la història i per la naturalesa.

Punts d'interès

• La mar Morta, on la màgia ens convidarà a surar en les més estranyes de les aigües • Els castells reals del desert • Els fantàstics paisatges de la Reserva del Uadi Dana, la reserva natural més extensa de Jordània • Mosaics de Madaba • As Salt, patrimoni de la Humanitat • Um Er-Rasas, vestigis romans, bizantins i musulmans • L’esplendorosa Petra, la ciutat rosa dels nabateus • Els impressionants paratges del Rum: un escenari de gorges, dunes i muntanyes de gres per recordar les aventures de Lawrence d’Aràbia • Bussejar entre coralls a la mar Roja.

Itinerari

Vol a Amman –Ajlun –Jerash –Castells del desert –As Salt –Madaba –Um Er-Rasas –Mar Morta –Wadi Dana –Aqaba –Uadi Rum –Petra –Amman

Aspectes pràctics

Vol a Amman. Transport en minibús privat durant el recorregut excepte al Uadi Rum, que serà en vehicles 4x4. Allotjaments en hotels excepte al Rum (campament). Possibilitat de fer caminades  a Dana, Uadi Rum i a Petra. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d'anada i tornada a Amman.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Minibús o autobús privats per a tot el recorregut.
  - Vehicles 4x4 al Uadi Rum.
  - Allotjament en hotels tipus turista. Habitacions dobles amb bany privat i desdejuni a Amman, Madaba, Aqaba i Petra.
  - A Dana, allotjament en hotel senzill, en habitacions dobles amb bany, en règim d’allotjament i desdejuni (1nit).
  - Dues nits en campament estable privat al Uadi Rum, en pensió completa.(excepte sac de dormir).
  - Entrades a Reserva Natural Dana i Reserva de Uadi Rum
  - Assegurança de viatge.
  - Guia local.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

   

No inclou

 • - Àpats no assenyalats.
  - Entrades a museus, parcs nacionals, recintes arqueològics i monuments.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 14 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 14 oct. / 15 nov.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 2.100 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Jordània
Petra, Uadi Dana i el desert del Rum
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO