Foto L’illa de Socotra Paradís oblidat a l'Índic

L’illa de Socotra
Paradís oblidat
a l'Índic

L’illa de Socotra
Paradís oblidat
a l'Índic

Des de l’època del comerç de l’encens fins a l’actualitat han passat molts segles. Hi ha pocs racons on encara tinguem la sensació de trobar-nos en el túnel del temps. L’illa de Socotra és un d’aquests espais. Durant set dies visitarem els seus racons, ja sigui en cotxe com fent alguna caminada.

L’aïllament d’aquesta illa l’ha mantingut lluny de l’explotació turística –també de la guerra que es lliura en el continent– i l’ha conservat en l’estat natural més pur, circumstància que suposa l’atractiu més gran que ofereix Socotra. La flora endèmica, les platges verges i les muntanyes agrestes es presenten en un marc únic. Gaudirem d’aquesta naturalesa pràcticament verge abans de tornar altra vegada a Abu Dhabi i Dubai.

Punts d'interès

• Socotra, paradís oblidat a l’Índic • Diksam, dragos i adèniums • Les muntanyes Haggier, flora, fauna i piscines naturals • Les platges interminables d’Aumek • Homhil, àrea protegida amb boscos d’encens i dragos • Arher i els pescadors de taurons d’Arsel • Coralls a Dihemri i Rosh • La platja blanca de Qalansiyah, la llacuna Detwah i els dofins de Shuab • Dubai, opulència en el desert.

Itinerari

Vol a Dubai –Abu Dhabi –Hadibou –Suriniten– Homhil –Arher –Dihemri –Diksam –Qalansiyah –Hadibou –Abu Dhabi –Dubai.

Aspectes pràctics

Viatge de naturalesa. Vol a Socotra via Emirats Àrabs. Recorregut en vehicles 4x4 a Socotra. Allotjament en hotel turístic en Dubai i en hotel senzill a Hadibou (capital de Socotra) i 6 dies d’acampada en pensió completa durant el recorregut per l’illa de Socotra. Realitzarem algunes caminades. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular d’anada a i tornada des de Dubai.
  - Vol directe Abu Dhabi- Socotra- Abu Dhabi.
  - Visat d’entrada al Iemen.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Minibus privat per al trasllat d'anada i tornada des de Dubai a Abu Dhabi.
  - Vehicles 4x4 amb conductor (màxim 4 passatgers per vehicle) durant tot el recorregut a Socotra.
  - Allotjament en hotel tipus turista amb esmorzar inclòs a Dubai.
  - Allotjament en hotel senzill amb esmorzar inclòs a Hadibou.
  - 6 dies d’acampada en pensió completa a Socotra.
  - Permisos d’acampada.
  - Cuina, cuiner i tot el material d’acampada (excepte sac de dormir).
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l’apartat “Inclou”.
  - Entrades a monuments i museus.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.

Durada : 12 dies

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: 20 oct. / 3 nov.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 3.180 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

L’illa de Socotra
Paradís oblidat a l'Índic
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO