Foto Iraq L’ànima de Mesopotàmia

Iraq
L’ànima de Mesopotàmia

Iraq
L’ànima de Mesopotàmia

Iraq, bressol de la civilització a l'antiga Mesopotàmia, on es va inventar l'escriptura i la roda, les matemàtiques i l'astronomia. Lloc també de mites religiosos: el jardí de l’Edèn, situat entre el Tigris i l’Eufrates, els fantàstics jardins penjants de Babilònia, la torre de Babel… Un país que va ser un cop exemple d'estabilitat i desenvolupament, a la cruïlla entre orient i occident, i que ha estat en les darreres dècades assolat per les guerres i assetjat pel fonamentalisme: la Guerra Iran-Iraq, la repressió política de Saddam Hussein, la invasió americana. Ferides que encara es perceben properes, com mostra el testimoniatge viu de la ciutat vella de Mossul, saquejada i destruïda per l'ISIS.

De mica en mica, aquesta gent laboriosa i afable està aconseguint deixar enrere aquesta imatge de guerra perpètua i reconstruir-se per oferir-nos el millor de si mateixos. Restes arqueològiques de les cultures abbasí, sumèria, acàdia, babilònia i assíria, mesquites d'influència otomana i persa, així com centres de pelegrinatge que mouen milions de fidels, rivalitzant amb la Meca.

Per si això fos poc, podrem observar els seus paisatges, navegar pels seus rius i maresmes i gaudir de l'hospitalitat de la seva gent, el colorit dels basars i la gastronomia.

Punts d'interès

• Bagdad, història recent i patrimoni. Cafès, socs i basars a la ciutat de les mil i una nits • Samarra, el màgic minaret de Malwiya • Ciutat caravanera de Hatra, patrimoni de la UNESCO • Mossul, convivència religiosa i fonamentalisme a la ciutat dels cinc ponts • Babilònia, els misteris del passat de la humanitat • El pretensiós palau-zigurat de Saddam Hussein • Kerbala, els mausoleus sagrats del xiisme • Najaf, Santuari d'Alí, història viva de l'Islam • Cementiri de Wadi-Us Salaam, el més gran i més antic del món • Zigurat d'Ur, patrimoni sumeri i ciutat del profeta Abraham • Aiguamolls d'Iraq, forma de vida mil·lenària a l'aiguamoll més gran d'Orient Mitjà • Al-Multaqa, trobada del Tigris i l’Eufrates • Arbre d'Adam, l'arbre prohibit de l'Edèn • Basora, la ciutat de Simbad el marí: balcons penjants, basars i vida al costat del riu Satt Al-Arab.

Itinerari

Vol a Bagdad - Ctesifonte - Bagdad - Zigurat d'Agargouf - Bagdad - Samarra - Hatra - Mossul - Bagdad - Babilònia - Kerbala - Najaf - Zigurat d'Ur - Chibayish - Al-Multaqa - Basora.

Aspectes pràctics

Vol internacional d'anada a Bagdad i tornada des de Basora. Transport amb minibús privat durant tot el recorregut. Trajectes en embarcacions de motor als Aiguamolls, a la confluència del Tigris i l’Eufrates i a Bàssora. Bon nivell d'allotjament en hotels tipus turista durant tot el recorregut. Aquest és un viatge de caràcter cultural, històric i arquitectònic.Viatge intens pel que fa a recorregut i contingut, algun dia serà llarg en quilòmetres.
Iraq és actualment un país estable que convida a recórrer-lo. Malgrat que encara hi ha força controls de carretera que ens exigiran tenir una mica de paciència. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol internacional d'anada a Bagdad i tornada des de Basora.
  - Visat d'entrada a l'Iraq.
  - Trasllats aeroport- hotel i hotel- aeroport.
  - Transport amb minibús privat durant tot el recorregut.
  - Allotjament en hotels tipus turista en habitacions dobles amb bany privat i esmorzar inclòs durant tot el recorregut.
  - Barques de motor als Aiguamolls, a la zona d'Al- Mutaqa i a Basora.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (veure nota al full de condicions).
  - Guia local.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Els àpats, excepte els indicats a l'apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus i monuments.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.

Durada : 10 dies

Grup: 8 a 16 persones + guía

Dates: del 29 de desembre al 7 de gener.

Sortides: BCN, MAD, y BIO.

Preu : 2.480 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Iraq
L’ànima de Mesopotàmia
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO