Foto Iran Més enllà del color negre

Iran
Més enllà del color negre

Iran
Més enllà del color negre

Més enllà de la llegenda negra forjada a cop de simplificacions intencionades. Més enllà de la rudesa formal implantada per la Revolució islàmica. Més enllà dels seus innegables excessos en matèria de control social. Més enllà de tantes coses, l’Iran es lleva el vel per descobrir-nos les arrels d’un poble amable, mestís i gelós de la seva cultura. Un país xocant per al viatger occidental, barreja d’islam i d’un tarannà modern i europeu en molts aspectes. Un patrimoni monumental fantàstic, un model polític i social difícil de valorar (sobretot per a les dones)... Tot es conjuga per oferir-nos un viatge sens dubte diferent.

Punts d'interès

• Teheran, els secrets de la gran metròpoli • L’Iran verd: les muntanyes de l’Arasbaran (Reserva de la Biosfera) • Kaleybar i la fortalesa de Babak, bastió de resistència a la invasió àrab • La ruta de la Vall de l’Arax: esglésies armènies, antigues fortaleses, paisatges de muntanya, llogarets pintorescs... • El pols del Kurdistan del s. XXI i els seus poblets • Els carrerons de la ciutat antiga de Iazd • Xiraz, una ullada a l’Iran dels poetes i els literats • Persèpolis i els mausoleus de Naghsh-é Rostam: l’esplendor de l’Imperi persa • Esfahan, la meitat del món: joia de l’arquitectura iraniana, encastada en una ciutat oberta i amable.

Itinerari

Vol a Teheran –Ardabil –Kaleybar –Tabriz –Nosratabad –Sanandaj –Kermanshah –Teheran –Kaixan –Abyaneh –Iazd –Kerman –Xiraz –Persèpolis –Esfahan.

Aspectes pràctics

Vols domèstics Teheran-Ardabil i Kermanshah-Teheran. Transport en bus o minibús amb a/c per al grup durant tot el recorregut. El nivell dels allotjaments és molt correcte: en general seran hotels tipus turista, excepte a Kaleybar i Nosratabad on només hi ha establiments bàsics. El país exigeix unes normes de comportament i vestimenta que cal complir, però superat aquest tràmit gaudirem de total llibertat de moviments. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol internacional de Turkish Airlines anada a Teheran i retorn des d’Esfahan.
  - Vols domèstics Teheran- Ardabil i Kermanshah- Teheran.
  - Visat d’entrada a l’Iran.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport amb autobús privat amb a/a durant tot el recorregut.
  - Vehicle local per a la visita a Palangan.
  - Allotjament en hotels de categoria turista, en habitacions dobles amb bany, en règim d'allotjament i esmorzar (20 nits).
  - A Kaleybar i Abyaneh, allotjament en hotels senzills, en habitacions dobles amb bany, en règim d'allotjament i esmorzar (2 nits).
  - A Ardabil, allotjament en hotel bàsic, en habitacions dobles amb bany, en règim d’allotjament i esmorzar (1 nit).
  - A Nosratabad, allotjament en guesthouse bàsic, en habitacions dobles amb bany, en règim d’allotjament, sopar i esmorzar (1 nit).
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines (vegeu la nota en el full de condicions).
  - Guia local iranià.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Els àpats, excepte els detallats a l’apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus, monuments i activitats opcionals.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades en el full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l’apartat “Inclou”.

Durada : 26 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 3 set. / 2 oct. / 7 oct.

Sortides: BCN i MAD.

Nota : Consulteu les possibles sortides i tornades des de Bilbao.

Preu : 3.150 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Iran
Més enllà del color negre
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO