Foto Índia del Sud Els avatars d’un subcontinent

Índia del Sud
Els avatars
d’un subcontinent

Índia del Sud
Els avatars
d’un subcontinent

Per a tots els que heu recorregut el nord del país, el sud de l’Índia suposarà contemplar paisatges diferents i conviure amb gent de ritme més relaxat. Per als qui escolliu aquesta ruta com a primer contacte amb el subcontinent, admirareu la diversitat amb què compta l’antiga Índia i el seu impressionant patrimoni històric, natural, artístic i cultural.

Des de la bigarrada Bombai –quinta essència de les megalòpolis de l’Hindustan–, un salt en tren ens permetrà situar-nos en l’alta vall del Godavari, i iniciar la ruta a les coves d’Ajanta i Ellora. Descendim després vers el sud, travessant les planures que s’obren entre la serralada dels Ghats occidentals i l’altiplà del Dècan. Aquesta vasta zona conserva testimonis impressionants de la complexa història de l'Índia: el llegat musulmà a Bijapur, l’arquitectura txalukia de Badami, les restes arqueològiques de l’Imperi Vijayanagara, les edificacions dels reis hoysala a Halebid i Belur... fins a arribar a Mysore, la porta del tròpic.

Com a contrapunt a les visites arqueològiques, l'Índia més salvatge ens obre les seves portes al refugi de vida salvatge de Kabini, en el PN de Nagarhole. Un safari ens permetrà conèixer més a fons la gran quantitat de flora i fauna endèmica; gaurs (bisó de la índia), antílops, elefants, multitud d'ocells…

Cochin, ja a la costa Malabar, serà el nostre primer alto a l’Índia de les espècies, les palmeres i les platges: Kerala i Tamil Nadu, dos estats amb una forta personalitat i una cultura mil·lenària. Tranquils canals, llogarets de pescadors, paisatges tropicals i temples sorprenents en ciutats caòtiques marcaran el darrer tram, més relaxat, del nostre periple meridional.

Punts d'interès

• Bombai, la porta de l’Índia • Ajanta i Ellora: fantasia excavada a la roca • Els backwaters de Kerala: cases flotants entre canals i palmeres abocant-se al Mar de les Lacadives • Mysore, palaus, seda, sàndal i cultura kannada • La variada flora i fauna a la vora del Rio Kabini en el PN Nagarhole • Els temples de Chindambaram, Tanjore, Madurai, Mahabalipuram... impressionant expressió arquitectònica tàmil • Hampi, la Ciutat de la Victòria: bastió de l'hinduisme durant dos-cents anys • Kanyakumari, cap Comorín, on es troben les aigües dels tres mars de l'Hindustan.

Itinerari

Vol a Bombai –Ajanta –Aurangabad –Ellora –Bijapur –Badami –Hampi –Hassan –Mysore –Kabini (P.N. Nagarhole) –Cochin –Backwaters –Kovalam –Kanyakumari –Madurai –Tanjore –Pondicherry –Mahabalipuram –Chennai (Madràs)

Aspectes pràctics

Autobús amb a/c per al grup durant tot el recorregut. Als backwaters de Kerala hi passarem una nit en kettuvalam, una vaixell tradicional condicionada. Tren Bombai-Jalgaon (llitera a/c). Hotels confortables totes les nits. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol regular de Lufthansa, anada a Bombai i tornada des de Chennai.
  - Visat d'entrada a l'Índia. 
  - Trasllats aeroport o estació de tren- hotel- aeroport o estació de tren. 
  - Autobús o minibús privat amb a/c per al grup durant tot el recorregut. 
  - Tren llitera amb a/c Bombai- Jalgaon.
  - Allotjament en hotels de categoria turista, en habitacions dobles amb bany, en règim d'allotjament i esmorzar. (19 nits)
  - A Bijapur allotjament en hotel senzill, en habitacions dobles amb bany, en règim d’allotjament i esmorzar (1 nit).
  - A Kabini, allotjament en hotel senzill, en habitacions dobles amb bany i règim de pensió completa (2 nits). 
  - Una nit amb vaixell (kettuvalam), en habitacions dobles amb bany i règim de pensió completa. 
  - Un safari en jeep i un safari amb vaixell en el PN Nagarhole.
  - Entrada al P.N de Nagarhole.
  - Propines (vegeu la nota al full de condicions).
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Guia de Banoa. 

No inclou

 • - Els àpats, excepte els indicats en l'apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus i monuments. 
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions. 
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”. 

Durada : 26 dies

Grup: 8 a 18 persones + guia

Dates: 5 oct. / 31 oct. / 6 nov.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 3.280 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Índia del Sud
Els avatars d’un subcontinent
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO