Foto Gujarat i Diu L’Índia secreta

Gujarat i Diu
L’Índia secreta

Gujarat i Diu
L’Índia secreta

Lluny dels atractius turístics més coneguts, discreta, senzilla i autèntica, l'Índia que ens ofereix l'estat de Gujarat no ens deixarà de sorprendre. Un dels estats de l'Índia amb més creixement econòmic i, alhora, un dels que millor ha preservat el seu caràcter tradicional. Habitat per hinduistes, jainistes, farsis i musulmans, així com per tribus seminòmades, és un estat relativament desconegut i pràcticament verge pel turisme.

Vestigis arqueològics de la civilització de l'Indus, temples hinduistes i jainistes, mesquites, riqueses arquitectòniques gujaratis, marathis, perses, islàmiques i colonials, palaus dels maharajàs d'una ostentació desmesurada. Suficient per acontentar qualsevol viatger ambiciós. I, tot i això, encara queda espai per enlluernar-se amb les muntanyes, amb els seus 1.600 km. de costa, amb l'orografia màgica del desert salat del Gran Rann de Kutch i amb la biodiversitat; amb els ases salvatges del Petit Rann i els seus estols de flamencs; amb els darrers lleons del continent a Sasan Gir…

A Gujarat va néixer i des de Gujarat va començar, Gandhi, la seva lluita per l'alliberament de l'Índia, deixant un llegat que es pot palpar en la seva gent, agradable i tranquil·la, vegetariana majoritàriament, profundament espiritual. Finalment, l'antiga colònia portuguesa de Diu ens ofereix restes colonials portugueses i una tranquil·la vida local combinada amb una de les costes més boniques del subcontinent, lloc per a l'esbarjo i el relax i un respir enmig del viatge, per començar a processar totes les emocions que ens suscitarà aquesta Índia desconeguda, un dels secrets més ben guardats de l'Índia.

Punts d'interès

• Ahmedabad, patrimoni arquitectònic i cultural. L'Ashram de Gandhi, testimoni de la lluita per la Independència. • Champaner, mesquites fantasmes a l'antiga capital. Pavagadh, el temple de les altures. • Jambughoda, zona tribal Rathwa i pintures Pithora. • Vadodara, havelis policromats i museus. L'enlluernador Palau de Laksmi Vilas. • Temples Jainistes de Shatrunjaya, el complex més gran del món. • Sasan Gir, lleons asiàtics. • Diu, llegat colonial portuguès, platja i relax a la vora del mar aràbic. • Somnat, el temple de Bhalka Tirth, on Krishna va abandonar la seva forma humana. Temple de Somnath, el temple més ric, saquejat innombrables vegades. • Dwarka. Temple Dwarkadish, devoció i culte hinduista. • Illa de Bet Dwarka, l'antiga ciutat submergida de Krishna. • Jamnagar, Temple de Bala Hanuman, el temple del cant etern. • Gondal, l'ostentació dels Maharajàs. Palaus, cotxes i trens de la família reial de Gondal • Kada Dhrow, el gran canó de l'Índia. • Reserva de Banni, grups ètnics i aiguamolls de biodiversitat. • Monestir de Than, murals antics i ascetes tàntrics. • Gran Rann de Kutch, el gran desert salat. • Dhordo i les seves cases tradicionals, bhungues. • Road to heaven, l'escènica carretera que travessa el llac de Kutch i la seva rica avifauna. • Dholavira, l'antiga ciutat de la Civilització de la Vall de l'Indus. • Petit Rann de Kutch. Els darrers ases salvatges • Modhera, el mil·lenari temple del sol. • Pou esglaonat de Rani-Ki-Vav, la santedat de l'aigua. • Poshina i el seu entorn tribal a les muntanyes Aravalli. Salera, el temple dels cavalls de terracota.

Itinerari

Vol a Ahmedabad –Champaner –Pavagadh –Jambughoda –Chhota Udepur –Vadodara –Palitana –Reserva Sasan Gir –Diu –Somnat –Porbandar, Kirti Mandir –Dwarka –Illa de Bet Dwarka –Jamnagar –Gondal –Ajrakhpur –Bhujodi –Bhuj –Kada Dhrow –Monestir de Than –Nirona –Gran Rann de Kutch –Dhordo –Ludiya –Kalo Dungar –Road to heaven –Dholavira –Petit Rann de Kutch –Bajana –Modhera –Patan –Poshina –Ahmedabad.

Aspectes pràctics

Vol internacional a Ahmedabad. Transport amb minibús privat durant tot el recorregut. Trajectes en embarcació de motor a l'illa de Bet Dwarka. Recorreguts en jeep a Sasan Gir, Petit Rann de Kutch i àrea de Poshina. Utilitzarem també jeeps per a trajectes puntuals a tres llocs del recorregut on el bus no pot arribar: Champaner (temple de Pavagadh), Kala Dhrow (pista no transitable per a l'autobús) i Kalo Dungar (carretera dolenta que puja al punt més alt del Kutch). Allotjament en hotels de categoria turista i en diversos palaus patrimonials. En general, bones condicions d’allotjament i transport. Les carreteres no són dolentes, però la densitat de trànsit pot, de vegades, alentir els trasllats.

Inclou

 • - Vol internacional d'anada i tornada a Ahmedabad.
  - Visat d’entrada a l’Índia.
  - Trasllats aeroport- hotel i hotel- aeroport.
  - Transport amb minibús privat durant tot el recorregut.
  - Vaixell de línia a l'Illa de Bet Dwarka.
  - Jeeps compartits per arribar al temple de Pavagadh, Kala Dhrow i Kalo Dungar.
  - Telefèric per arribar al temple de Pavagadh.
  - Permisos i jeeps per als Safaris a Sasan Gir i al Petit Rann de Kutch.
  - Jeeps per a la visita a les ètnies de l'àrea de Poshina.
  - Allotjament en hotels tipus turista en habitacions dobles amb bany privat amb esmorzar inclòs.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (veure nota en full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats, excepte els indicats a l'apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus i monuments.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades en full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.

Durada : 18 dies

Grup: 6 a 16 persones + guía

Dates: 1 des.

Sortides: BCN.

Preu : 2.860 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Gujarat i Diu
L’Índia secreta
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO