Foto Corea del Sud La terra de la calma matinal

Corea del Sud
La terra
de la calma matinal

Corea del Sud
La terra
de la calma matinal

Durant segles Corea va ser coneguda com a "la Terra de la calma matinal”, però també com al “Regne Eremita”, per la seva renúncia als contactes amb l’exterior durant la dinastia Joseon, un període que es va allargar fins a finals del segle XIX. Malgrat aquest aïllament, la història de Corea ha estat marcada per la seva posició geogràfica, en una península envoltada per veïns poderosos, com ara la Xina, el Japó o Rússia. Les amenaces i invasions contínues no van fer que els coreans s’estiguessin de desenvolupar una cultura i una civilització riques que han arribat fins als nostres dies barrejada amb els corrents modernitzadors que van aparèixer durant el segle XX. En l’actualitat Corea del Sud encara és una gran desconeguda per a un gran nombre de viatgers, més enllà de les informacions que arriben sobre la seva tensa relació amb Corea del Nord. Aquest viatge en què recorrerem gran part del seu territori ens permetrà descobrir un país poc visitat pels occidentals, i en el qual trobarem una bona combinació de visites culturals i passeigs en plena naturalesa per alguns dels seus parcs nacionals.

Punts d'interès

• Els contrastos entre la modernitat i el passat a Seül • La imponent muralla de Suwon • Els paisatges muntanyosos a la vora del mar del P.N. Seoraksan • Els venerables llogarrets de Hahoe i Yangdong • Haein-sa, seu de la Tripitaka coreana • Gyeongju, l’antiga capital del regne Shilla • Els paisatges urbans de la moderna Busan • Les boniques vistes del centenar d’illes que conformen el P.N Marítim de Hallyeo • Endinsar-se en la vida diària del temple budista de Hwaeom-sa • Caminar entre els boscos frondosos del P.N. Jirisan • Passejar per l’encantador barri antic de Jeonju • Les misterioses escultures de Tap-sa en el P.N. Maisan • Caminar entre els paisatges volcànics de l’illa de Jeju, paradís tropical a Corea.

Itinerari

Vol a Seül –P.N. Seoraksan –Hahoe –Haeinsa –Gyeongju –Busán –Tongyeong –P.N. Jirisan –Jeonju –P.N. Maisan –Jeju –Seongsan –Seogwipo –Seül.

Aspectes pràctics

Aquesta ruta està pensada per introduir-nos a fons a Corea del Sud i tractar de comprendre un dels països més desconeguts de l’Àsia. A Seül emprarem l’àmplia xarxa de transport públic per moure’ns. Viatjarem amb un autobús privat per la resta del país i agafarem dos vols domèstics per anar a i tornar des de l’illa de Jeju. Ens allotjarem en hotels de categoria turista durant gran part del viatge, però també aprofitarem l’oportunitat de dormir una nit en un monestir budista per conèixer de prop la vida dels monjos. Als coreans els encanta caminar per la muntanya, així aprofitarem l’àmplia xarxa de camins i corriols per fer diverses caminades per alguns dels seus parcs nacionals. Guia de Banoa. 

Inclou

 • - Vol regular d’anada a i tornada des de Seül.
  - 2 vols domèstics: Gwangju- Jeju i Jeju- Seül.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Transport en autobús privat durant tot el recorregut (excepte a Seül).
  - Bitllets de metre per a moure'ns per Seül i Busán.
  - Allotjament en hotels de categoria turista en habitacions dobles, bany privat i esmorzar*.(veure nota al full de condicions).
  - Allotjament en temple budista a Hwaeomsa.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (veure nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats en l’apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus i monuments, o qualsevol altra entrada no inclosa en l’apartat “Inclou”. 
  - Taxes aèries.
  - Propines o qualsevol altre concepte no especificat en l’apartat “Inclou”.

Durada : 20 dies

Grup: 8 a 16 persones + guia

Dates: 10 oct.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 4.660 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Corea del Sud
La terra de la calma matinal
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO