Foto Caminant pels Alps Dinàrics [Montenegro]

Caminant
pels Alps Dinàrics
[Montenegro]

Caminant
pels Alps Dinàrics
[Montenegro]

Hi ha una dita molt popular a Montenegro en què es diu que durant la Creació Déu estava col•locant les pedres i de sobte se li va trencar la bossa on les duia i van caure sobre Montenegro.
    Aquesta dita resumeix molt bé l’orografia abrupta d’aquest petit país balcànic en què, a excepció de la plana estreta que forma la costa de l’Adriàtic, la resta del país és molt muntanyós i indicat per caminar. La formosa badia de Boka Kotorska –Patrimoni Mundial de la Humanitat— ens mostra la seva naturalesa impressionant i els seus llegats arquitectònic i religiós en el fiord més meridional del continent europeu. Des de la riba de la mar Adriàtica caminarem durant vuit dies creuant petits pobles carregats d’història, com ara Cetinje, i gaudirem de la naturalesa de les muntanyes de Rumija, així com també dels parcs nacionals de Lovcen i del llac Skadar. A més, farem algunes visites culturals interessants.

Itinerari

Vol a Tirana –Perast –Badia de Boka Kotorska –Njegusi –Ivanova Korita –Cetinje –Llac Skadar –Virpazar –Stari Bar –Bartula –Dubrovnik.

Aspectes pràctics

Caminarem unes 5-6 hores de mitjana cada dia i ens allotjarem en petits hotels i pensions dels diferents pobles que creuarem. Un vehicle traslladarà el nostre equipatge des del punt de partida de cada ruta fins al següent.
Un guia de Banoa ens acompanyarà durant tot el recorregut.

Inclou

 • - Vol internacional d'anada a Tirana i retorn des de Dubrovnik.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Minibús privat per al trasllat fins a l’inici del trek i tornada des del final del trek.
  - Trasllat en barca per a la visita de l’illa Gospa od Škrpjela a Perasta i per arribar a Rijeka Crnojevica a Virpazar.
  - Vehicle de suport per transportar l’equipatge individual i col·lectiu durant el trek.
  - Allotjament en pensions i hotels tipus turista amb esmorzar inclòs.
  - Assegurança d’assistència en viatge.
  - Propines* (vegeu la nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats, excepte els indicats a l'apartat “Inclou”.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 10 dies

Dies de trek: 8

Nivell de trek: 1

Grup: 6 a 16 persones + guia

Dates: del 23 de març a l'1 d'abril.

Sortides: BCN, BIO i MAD.

Preu : 1.730 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Caminant pels Alps Dinàrics
[Montenegro]
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO