Foto Arxipèlag de les Comores Les Illes de la Lluna

Arxipèlag de les Comores
Les Illes de la Lluna

Arxipèlag de les Comores
Les Illes de la Lluna

Cap al s. X, els navegants omanites ja coneixien aquest remot racó de l’Índic com “les Illes de la Lluna”. 

Durant segles, comerciants àrabs i indis, sultans perses, navegants malais, pirates malgaixos i portuguesos o esclaus africans han deixat el seu llegat en aquest petit arxipèlag d’origen volcànic, situat al Canal de Moçambic, a prop del nord de Madagascar. Avui dia les illes constitueixen l’estat de la Unió de les Comores; tres illes eclipsades pel turisme de luxe de les veïnes Seychelles i Maurici que semblen navegar a la seva sort enmig de l’oceà, invisibles, en l’oblit més absolut.

Una ruta ambiciosa en un arxipèlag on el temps sembla que s’hagi aturat i on els seus encantadors habitants d’arrel àrab-suahili ens obren les portes d’aquest territori encara verge. 

La reserva marina de la diminuta illa de Mohéli, amb els seus boscos tropicals on habiten els ratpenats de Livingstone, una espècie de ratapinyada gegant endèmica de les illes, les paradisíaques platges i plantacions de la muntanyosa illa d’Anjouan o el Karthala, un dels volcans actius més grans del planeta, són algunes de les sorpreses que ens ofereixen aquestes illes, tot plegat acompanyat de poblats i ritmes al més pur estil de l’Àfrica continental.

Punts d'interès

• El contrast de rius de lava seca i la vegetació tropical amb platges de sorra blanca de l’illa de Grande Comore • Domoni, la capital amb aroma de l’Aràbia mítica i el seu mercat de Volo-Volo • Karthala (2.360 m), un dels volcans actius més grans del planeta • El bosc de La Grille i els seus petits volcans • La reserva marina de Mohéli, on fresen les tortugues gegants als seus illots i platges • Ratpenats de Livingstone i lèmurs • Les plantacions de vainilla envoltades de muntanyes a l’illa d’Anjouan • La medina de Domoni.

Itinerari

Vol a Moroni –Massís de La Grille –Illa d'Anjouan –Llac Dzialandzé –Domoni –Mutsamudu –Illa de Mohéli –Itsamia – Reserva Marina Niomachoua –Illa de Moroni –Karthala –Moroni.

Aspectes pràctics

Aquest és un arxipèlag amb una infraestructura turística escassa, per la qual cosa és molt important tenir una actitud positiva, oberta i molt pacient per gaudir al màxim d’aquest viatge.
La possibilitat d’imprevistos o de canvis i improvisacions és molt elevada a causa de les condicions del terreny i del país en què ens trobem. Per això, l’ordre d’aquest programa pot variar en funció de canvis de dates de vols o ferris.

Ens traslladarem en furgonetes, embarcacions diverses i a més realitzarem diverses excursions a peu per a gaudir més de l'entorn. Per a l'ascensió al volcà Karthala cal estar en bona forma física.

L'allotjament serà en hotels tipus turista durant tota la ruta excepte una nit que serà en un bungalow bàsic.

A canvi visitarem unes illes on el turisme pràcticament no existeix i on tindrem l’oportunitat d’establir un contacte directe i real amb la seva naturalesa salvatge i amb les poblacions locals.

Inclou

 • - Vol internacional d’anada i tornada a Moroni
  - Tres vols interns: Grande Comore- Anjouan, Anjouan- Mohéli i Mohéli- Grande Comore.
  - Visat d’entrada a Comores.
  - Trasllats aeroport- hotel- aeroport.
  - Trasllats terrestres en les diferents illes en minibús o furgoneta privada.
  - Allotjament en hotel tipus turista a Moroni, Mutsamudu, Domoni i Niomachoua (11 nits).
  - Allotjament en bungalow bàsic a Itsamia, (1 nit).
  - Pensió completa durant tot el recorregut,  des del sopar del dia 2n fins al desdejuni del dia 13è.
  - Entrada i permisos per a la reserva marina de Niomachoua.
  - Barca privada per accedir a l’illot de Niomachoua.
  - Permisos i guia local per visitar les tortugues i els ratpenats.
  - Permisos i guia local per l’ascensió al volcà Karthala.
  - Guia local en tota la ruta.
  - Propines (veure la nota al full de condicions).
  - Assegurança de viatge.
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats no especificats a l'apartat “Inclou”.
  - Taxes aèries.
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat a l'apartat “Inclou”.

Durada : 14 dies

Grup: 6 a 14 persones + guía

Dates: 12 set.

Sortides: BCN i MAD

Preu : 3.370 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Arxipèlag de les Comores
Les Illes de la Lluna
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO