Foto Antilles Franceses i Britàniques, les dues cares del Carib Martinica, Saint Lucia, Dominica i Guadalupe

Antilles Franceses i Britàniques, les dues cares del Carib
Martinica, Saint Lucia, Dominica i Guadalupe

Antilles Franceses i Britàniques, les dues cares del Carib
Martinica, Saint Lucia, Dominica i Guadalupe

La imatge del Carib s'associa a un turisme de sol i platja, però hi ha moltes altres coses interessants a veure i fer si  s’allunya de les idees preconcebudes.

Sense deixar de gaudir dels plaers que una costa a vegades abrupta ens ofereix, en aquest viatge per les Antilles Franceses i Britàniques ens centrarem en un turisme actiu de muntanyes, volcans, llacs, cascades i vegetació tropical allunyat dels catàlegs de resort d'alt standing, complementat amb petits retalls arqueològics i més vinculat a escenaris de pel·lícules com a “Pirates del Carib”, que es va rodar a Dominica.

Els territoris francesos d'ultramar de Martinica i Guadalupe ens brinden rutes escèniques i tranquils passejos entre paisatges de boscos, penya-segats, antigues plantacions de sucre o cacau, memorials d'esclaus, atractives platges i petits llogarets de pescadors, amb l'inconfusible bon gust francès, però sense oblidar el seu sabor antillà.

La britànica Saint Lucia conjuga tot   l’anterior amb les imatges espectaculars dels seus pitons, piles de toba volcànica que emergeixen de l'interior de l'illa i també des del mar, que s'acompanyen de piscines d'aigües sulfuroses i bon snorkel.

I l'illa Dominica, una altra antiga colònia britànica, la més allunyada de l'estereotip de Carib antillà i la més muntanyenca i luxuriosa de totes, serà la gran sorpresa del viatge. Dominica convida a caminar i a gaudir de les seves grans cascades, banys termals, esculls de corall. És l’Antilla que encara guarda una certa descendència d'antics indígenes caribs.

Punts d'interès

• Martinica i Fort de France, un toc francès al Carib • Jardí Balata i el volcà Pelée • Trek de la Petjada Jesuítica • Circuit de la Caravelle • Saint Lucia i Castries, edificis i mercat colonials • La història a Pigeon Island • Llogarets de pescadors de l'est i platges del sud • Gorgs sulfurosos i catedrals de roca volcànica • Dominica i Roseau, l'autenticitat de les Antilles • Caminades per boscos i a la Vall de Roseau • Esculls de corall i bombolles marines a Champagne • L'oblidat nord-est dominicà: pobles pescadors, roques vermelles i fàbrica de xocolata • Kalinago Touna Autê, passat carib en un emplaçament únic • Indian river, a rem entre “Pirates del Carib” • Guadalupe, les ales de la papallona • Les platges de Ste Anne • Passejos de muntanya a Chutes de Carbet • Terre de Haut, la cinquena illa del viatge • Platja Malendura i Reserva marina Costeau.

Itinerari

Vol a Martinica –Fort de France –Route de Trace –Carbet –Presquile de Caravelle –Les salines –ferri a Saint Lucia –Castries –Gros Islet –Laborie –Tet Paul nature trail –ferri a Dominica –Roseau –Roseau valley –Soufriere –Kalinago Autê –Calibishie –Mourne Diablotin NP –Portsmouth –ferri a Guadalupe –Saint Anne –Chutes de Carbet – Deshaies –Terra de Haut –Point a Pitre.

Aspectes pràctics

Viatge enfocat a gaudir de tots els atractius naturals que ens ofereixen les muntanyes i els boscos antillans, i també de les seves costes i platges. Cal estar preparats per a les diferents caminades. En cada illa recorrerem a minibusos privats per als desplaçaments terrestres, mentre que per als salts d'illa a illa farem servir uns ferries. Allotjament en hotels tipus turista. Guia de Banoa.

Inclou

 • - Vol internacional d'anada a Martinica (Fort de France) i retorn des de Guadalupe (Point a Pitre).
  - 3 ferries internacionals Martinica- Saint Lucia, St. Lucia- Dominica i Dominica- Guadalupe.
  - Ferri d'anada i tornada a l'illa Terre de Haut, a Guadalupe.
  - Trasllats aeroport i port- hotel- port i aeroport.
  - Transport en minibús privat en els recorreguts a cada illa.
  - Allotjament en habitacions dobles amb bany privat en hotels, hostals i posades de categoria turista, amb l’esmorzar inclòs.
  - Passi turístic setmanal a Dominica.
  - Tour en barca a rem a Indian River (Dominica).
  - Assegurança d'assistència en viatge.
  - Propines (veure nota al full de condicions).
  - Guia de Banoa.

No inclou

 • - Àpats, excepte els indicats a l'apartat “Inclou”.
  - Entrades a museus, monuments i espais naturals no contemplats al passi turístic setmanal de Dominica.
  - Taxes aèries.
  - Taxes frontereres i d'aeroport o port (uns 40 €).
  - Propines no especificades al full de condicions.
  - Qualsevol altre concepte no especificat en l'apartat “Inclou”.

Durada : 18 dies

Grup: 8 a 16 persones + guía

Dates: 25 nov.

Sortides: BCN, MAD i BIO.

Preu : 3.640 € + taxes aèries*.

*Consulteu les taxes a les nostres oficines.

Fes clic al mapa per ampliar-lo

Sol·licita la fitxa tècnica

Antilles Franceses i Britàniques, les dues cares del Carib
Martinica, Saint Lucia, Dominica i Guadalupe
Click para recargar la imagen

Nota Legal Un cop emplenat voluntàriament aquest formulari, les dades de caràcter personal proporcionades passen a formar part d'un fitxer propietat de BIDAIAK BANOA, SL, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número 2050691029 i que disposa de les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de les dades, així com per evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

L'usuari pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició que expressament reconeix la LOPD. Per fer-ho ha de dirigir una sol·licitud escrita a BIDAIAK BANOA, SL, c. Ledesma, 10 bis, 2n, dpt. 4, 48001 Bilbao, amb el seu nom i cognoms, domicili per a notificacions, fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la sol·licitud, data i signatura de l'interessat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO