Titular

T'agradaria treballar com a guia de banoa?

T'agradaria treballar com a guia de banoa?

Coneixes bé algun país? Parles idiomes? T’agrada transmetre els teus coneixements sobre els llocs que coneixes a la resta de viatgers?

Si a més ets sensible i resolutiu/iva amb els problemes que puguin sorgir durant un viatge en grup, és probable que tinguis bones qualitats per guiar.

Des del nostre punt de vista la feina de guia és dura i exigent. Per això és una tasca altament valorada pels nostres grups.

Si penses que reuneixes aquestes condicions, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Formulari de guies:

Algunes dades personals
* Camps obligatoris
Països que coneixes...
Click para recargar la imagen

Nota Legal:

Les dades personals que figuren en aquest formulari s'inclouran en el fitxer de CANDIDATS, responsabilitat de Bidaiak Banoa s.l., Ledesma 10bis, 5º dept 4, 48001 Bilbao, amb la finalitat de poder gestionar la demanda i oferta laboral de la nostra empresa.

Les teves dades seran tractades a l'efecte de conservar-les, i poder eventualment posar-nos en contacte amb tu enguany o en el futur, amb la finalitat de realitzar un procés de selecció de personal, a la qual cosa consents expressament mitjançant l'enviament d'aquesta informació.

En cas de no resultar seleccionat, i si no rebem comunicació expressa per la teva banda, en atenció al principi de qualitat de la dada preceptiu en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reglament General de Protecció de Dades 2016 / 679 (UE) procedirem a la cancel·lació de les teves dades personals en un termini de SIS MESOS des de la recepció del currículum.

En qualsevol cas, pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com d' oposició o limitació al tractament de les seves dades perosnal tot adreçant-se per escrit a Bidaiak Banoa s.l., a l'adreça anteriorment indicada o enviant un correu electrònic a protecciondatos@banoa.com.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí:

MÉS INFORMACIÓ | ACCEPTO